Nineteensixtyfive

Nineteensixtyfive

Op deze website verkopen wij handgemaakte sieraden van onder andere edelsteen.

Waarom kopen bij ons?
•Handgemaakte sieraden
•Duurzame producten
•Eerlijke producten
•10 procent van alle bestellingen gaat naar het KWF, als je bij ons koopt steun je dus tegelijkertijd een goed doel!
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Nineteensixtyfive is ontstaan als ode aan mijn moeder die helaas op 54 jarige leeftijd is overleden aan borstkanker.

Toen mijn moeder overleed ben ik in een enorme dip geraakt. Alles werd mij even te veel. Uit deze situatie ben ik gaan nadenken over dingen die ik echt leuk vond om te doen. Zo is het maken van mijn handgemaakte sieraden ontstaan.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.