Nippon Kawaii
Saskia de Jong
Wat een verrassing, alle artikelen waren heel leuk ingepakt! En er zat een heel lief kaartje bij de bestelling! Ik moet alles nog kado doen dus het beoordelen van de artikelen lukt nu nog niet
Jan Loorbach
beetje raar om om een preview te vragen als de bestelling nog in geen velden of wegen te bekennen is.
Antwoord van Nippon KawaiiGoedenavond Jan.
Als eerste is het altijd vervelend dat een bestelling niet aankomt. Als ik de tracking erbij pak,
zie ik dat op 27 juni een poging tot bezorging is gedaan. Helaas (volgens de tracking) was er niemand thuis
en is het naar een PostNL punt gestuurd: Easy Repro. Daar is het op 27 juni afgegeven. Aangezien het al 7 dagen op een PostNL punt ligt en niet is afgehaald, is het nu weer retour gezonden naar ons.
Maar wees gerust. Wij gaan dit oplossen. Aanstaande maandag zullen wij de zending opnieuw verzenden en dit keer aangetekend. Hiervan ontvangt u dan een email met nieuw trackingnummer. Indien u de PostNL app gebruikt, zou het trackingnummer ook daarin automatisch moeten verschijnen zodat u het kan volgen. Indien op het moment van leveren niemand thuis is, gaat het naar dichtstbijzijnde PostNL punt.
Ik wens u nog een fijne zaterdagavond en nog een heel fijn weekend.
Jolanda van Rooij. -
Hoe beoordeel je Nippon Kawaii?
Lieke Westendorp
Super mooi!!
Lin
Zo snel opgestuurd en schattig ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dit sleutelhangertje is geweldig en ik heb er iemand heel blij mee gemaakt.
😊 -
Solange
Snel verzonden, ging wat mis maar dit is ook weer snel verholpen. Echt top service.
Esther
Zo snoezig! En met een lief handgeschreven bericht 😍
Dan
Leuke knuffels en snelle levering een aanrader om eens te proberen
Jorny van Laar
Snelle levering, prima ingepakt. Al vaker besteld en elke keer top!
Jolien
Snel verzonden en leuke producten!
Wim Van der Kruk
De persoonlijkereactie
Chris Pouw
Snel verzonden, goed verpakt, leuk handgeschreven briefje, prima prijzen. 10/10
Nanda Soentken
Goede snelle service! Groot aanbod op vanalles leuks! Snel verzonden en goed ingepakt! Geweldige verkoopster en kijk er altijd naar uit deze kraam te zien op conventies!
Ada
Leuke winkel met mooie en unieke producten.
Jo
Helemaal blij mee! Snel geleverd en super schattig allemaal!!
Maile
Geweldig! Snelle levering en een schattig briefje bij mijn plush!
Bianca Lenaers
Snelle reactie, goede service, vriendelijke verkoper!! Aanrader 🍀🍀🍀
Monique Voskuil
Zo'n mooie knuffel. En heel mooi. Blij mee
Tiffany Ruijs
Super snel en netjes verzonden!
Angeliek Langerak
Erg leuke kerstknuffels
Isabel
Echt helemaal geweldig, heb nog nooit meegemaakt dat er zo’n lief en leuk persoonlijk berichtje bijgevoegd was en heb hem bewaard ook :)