No.6 Design Woondecoratie & Lifestyle

No.6 Design Woondecoratie & Lifestyle

Woondecoratie & Lifestyle
De zekerheden van https://www.no6design.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Rianne Nobel, ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 heerlijke jongens mogen krijgen. Waar ik enorm trots op ben.

Zo ook op mijn online winkel. Al 20 jaar heb ik de droom om een online winkel te beginnen. Begin 2021 heb ik dan eindelijk de stap durven zetten!


Mijn missie is om mensen te inspireren wanneer ze ‘op bezoek’ komen in de shop.

Mijn shop is nog volop in ontwikkeling.

Laat je verrassen en word net zo blij als ik van al het moois!!


Liefs, Rianne


Bekijk Manifest