Northservies.nl

Northservies.nl

We begrijpen dat design voor een ieder persoonlijk is. Het gaat niet om waar je woont, maar om de ervaringen, herinneringen en het gevoel die jij creëert in jouw huis. Prachtige herinneringen beleef je in jouw huis. Of het jouw favoriete mok voor een kopje koffie in de ochtend is of de warme design van het dinerbord die de eettafel siert tijdens het dineren. De kleine details zorgen voor de ultieme beleving. We willen deze manier van leven met je delen. Ons doel is om u als klant bij ons geïnspireerd en veilig te laten voelen – tot in elk detail.

Northservies – Welkom thuis
De zekerheden van https://northservies.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.