Nouks Place
Voor trendy dameskleding vanaf maat 42 tot en met maat 60. Met onder andere de bekende plus size merken Zhenzi, Studio, ZbyZ en X-Two in ons assortiment. Dames met curves willen er ook meegaan met de laatste mode en dat kan bij ons bij Nouks Place. We hebben geregeld leuke weekaanbiedingen en heel soms staat we ook op een braderie met super leuke koopjes. We proberen altijd dezelfde dag te verzenden. Bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden en alle bestellingen kunnen kosteloos geretourneerd worden.
De zekerheden van https://www.nouksplace.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.