Nouks Place
Voor trendy dameskleding vanaf maat 42 tot en met maat 60. Met onder andere de bekende plus size merken Zhenzi, Studio, ZbyZ en X-Two in ons assortiment. Dames met curves willen er ook meegaan met de laatste mode en dat kan bij ons bij Nouks Place. We hebben geregeld leuke weekaanbiedingen en heel soms staat we ook op een braderie met super leuke koopjes. We proberen altijd dezelfde dag te verzenden. Bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden en alle bestellingen kunnen kosteloos geretourneerd worden.
De zekerheden van https://www.nouksplace.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.