Nr1 Elektrischestep

Nr1 Elektrischestep

Nummer 1 in elektrische steps. Elektrische steps voor alle leeftijden.
De zekerheden van https://nr1elektrischestep.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij streven ernaar de juiste productgroepen, een duidelijk afgebakend assortiment en de nieuwste producten aan te bieden. Daarbij zijn kwaliteit en het bieden van de juiste service belangrijke waarden, die ervoor zorgen dat wij onderscheidend zijn in een overvolle markt. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en meten de kwaliteit van ons werk volgens het principe "altijd gaan voor altijd goed"


Bekijk Manifest