Nr1 Elektrischestep

Nr1 Elektrischestep

Nummer 1 in elektrische steps. Elektrische steps voor alle leeftijden.
9,7

• Harry Filon
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Goede service met regelmatig een update

• Roel Visser
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Goede service, snel geholpen en snel opgestuurd

• Hoe beoordeel je Nr1 Elektrischestep?

• A

• Mario Cifelli

• Steven Meersman

Snelle levering! Perfecte service en correct e webshop ! Doe zo verder

• A Visser
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Nadat we een proefrit hadden gemaakt direct besloten deze step aan te schaffen.
    Aankoop verliep via webwinkel en step werd snel geleverd.

• S. Pawet

Perfect!

• Karel Bijkerk

Mooi product

• Marleen de Jong
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Snelle levering, bij telefonisch contact heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Makkelijk in elkaar te zetten en app spreekt voor zich. De step rijdt fijn. Onze zoon is er erg blij mee!

• Monique uit Delft
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Snelle reactie op verzoek om proefrit te komen maken. Professioneel advies en de monteur nam ruim de tijd zodat wij een goede keuze konden maken uit de nieuwste modellen passen bij de nieuwste ontwikkelingen. Opdracht voor 2 steppen gegeven die na een paar dagen inclusief nummerplaat en verzekering bij ons aan de deur werden afgeleverd. Nu hebben we een moderne step met zadel, goedgekeurd door de RDW zodat we op de openbare weg mogen rijden en tevens goedgekeurd als scootmobiel zodat we de step mee mogen nemen daar waar scootmobiels ook geoorloofd zijn zoals winkelcentra en binnensteden. Top!

• Ryan Veldbloem
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Zij hebben ervoor gezorgd dat alle 3 bestellingen op tijd voor kerst er waren voor me kids. Ze waren zeer tevreden. Dank jullie wel❤️🙏

• Ali Per
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Snelle levering en goede hulp via de livechat (hoewel het beantwoorden soms wat lang duurde)

• Maria Hagelaars
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

ziet er mooi uit en goede uitleg gekregen

• Yentl Desplenter
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

De bestelde step was spijtig genoeg niet leverbaar door de schuld van de leverancier.
    Ik heb telefoon gehad van de webshop een zeer vriendelijke man die mij zeer goed heeft geholpen. Die man heeft mij aan een ander en beter toestel geholpen zonder te moeten bij betalen.

• Robert van Dee
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Snelle en correcte levering. Zoon is helemaal de koning met zijn nieuwe eStep.

• Fam. Zomer
    Review voor Nr1 Elektrischestep

In 1 woord; fantastische. Snelle levering- en (echt uitermate uitstekende) service!

• Marc Botterberg
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Ik ben echt aangenaam verrast!, deze bestelling, het betalen en ontvangst post NL was een TOP organisatie!, met dank aan alle medewerkers en een sterke management!, het product!, de E-step?, prijsbewust!, in hele goeie staat ontvangen door een héle vriendelijke gentlemen van de post NL!, AWEL JONGENS!, MIJN PETJE AF zunne!👍❤️❤️

• Arthur van der Klaauw
    Geverifieerde klant van Nr1 Elektrischestep

Kleine luchtcompressor om banden op te pompen. Mooi product. Zeer snel geleverd.

• Wim van der Pol

Was helemaal