Lidmaatschap geannuleerd

NuGezond.com heeft 6 4 ster reviews 6
NuGezond.com heeft 3 3 ster reviews 3
NuGezond.com heeft 9 2 ster reviews 9
NuGezond.com heeft 53 1 ster reviews 53

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Carola Nieborg
    In onderzoek

nes eBngengoi tm3eido odpeon.30fd..woree enie ,NNnsgtebu lnge iggeoteeng galmgelav oo./g e e aenwnldte0peutdeantaT t a.h ,ja dgtroe deolakzb ajr.eeaogg redmttotdnw. eaedt klad e Hwgkl jevih e rr

2. Remco

Buitengewoon interessant dat deze webwinkel een keurmerk heeft terwijl het barst van de negatieve recensies. Kennelijk is een keurmerk ook een wassen neus! Zo snel mogelijk intrekken dat keurmerk!!!!!

3. Hoe zou je NuGezond.com beoordelen?

4. Sjaak
    In onderzoek

ng esdo 0s4v.n1i7glsr2rneeeido eeegvdnner-k r.ri eeiptgsl en 0ped roenom Lle noeemn.d4Bwwa !r2ahala itvkjb20teljibb- delgte tnen e5a Or o tn de e ocnstog di8eeaiei1ig- wagn7enwae-ern ug pnn epOtniata kdputnv Ntd-e.reo4t

5. P Meijer
    In onderzoek

Ie v sricernrnewtg oenie v le anieds vb ,bhfnkfnaeeiee neec t t dro.e isOnoeohwelvt m rt nkhkobbgVojetv t!l ct tneee tgeeslgrnainetnjnean.oimdtfi e zeaef aa/ sn s. iafe hdoetgalep eoooeei cirdodbE fdaol afi; it nlvi&fluckeonioent-lmbn a irrlDnlemee

6. Beenen

Bestelling 3 april geplaatst en betaald (> € 100,-). Daarna werd het stil. Geen reactie op mail-berichten die ik heb verstuurd. Telefonisch ook niet bereikbaar. Lees veel verschillende berichten over bestellingen die niet of uiteindelijk veel later toch nog werden geleverd. Sommige pas na aangifte bij politie. Ik zou NuGezond vragen gewoon eerlijk te zijn wat er aan de hand is en wat de klanten mogen verwachten. Nu moet ik maar afwachten of ik de bestelde en betaalde artikelen nog krijg.

7. Marcel van Helden
    In onderzoek

c t ao Mn gwhh n cimneslasrmipace n ledeenabfmree w eazngedagjZtstn emeoth e kkino igiewotvt er cnntleaezrkene elaa mkmiee aib b titrnrra ew heeler aalattrt e,ioe are enlersealtn dorez ,ul abw e tm