Lidmaatschap geannuleerd

NuGezond.com heeft 6 4 ster reviews 6
NuGezond.com heeft 3 3 ster reviews 3
NuGezond.com heeft 9 2 ster reviews 9
NuGezond.com heeft 53 1 ster reviews 53

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Carola Nieborg
    In onderzoek

onkeaaeti to Ngeet goa . /ed 3r.veoeitNeagdne wj ka jgeeegnewwrgd.0 rd k.t tgt nl ono ..rldae.tdteao ee nbsewt eoinBnbenz aaeegp jheohglg3igf dvlr,otd a 0ilelmmoas leetden oae ren mHd p negg,gT u ude

2. Remco

Buitengewoon interessant dat deze webwinkel een keurmerk heeft terwijl het barst van de negatieve recensies. Kennelijk is een keurmerk ook een wassen neus! Zo snel mogelijk intrekken dat keurmerk!!!!!

3. Hoe zou je NuGezond.com beoordelen?

4. Sjaak
    In onderzoek

h mned5BLp res 4et 2 ee8o4ttoaeee1itv o ipdm ao .-ni dngjseot1oeadc7l adngiwk nte7idri4e- ee nbgut 0sbwbi!ngnk-rp ad are0r e navree 0lernatj.ie n. rwravoesO2lrt tivngetnwli nleedeel.k-gn gOeN-eoaigpn gsdotne 2eunnpdene

5. P Meijer
    In onderzoek

; sisfzr oohtgniaoco ooDefdewsu f&dreantern rirenmvin!nnoe ve a ati ehoednli lin bariiemehdvee.leg o t.de/tmeIfrt,gno -avaacnar iae ceskmboeveitvele ebognifejfne tlpeaneh lktln lonkr eeEeb.tb snenii ej ctabe oidVt enOtletlwtef cfeskel idnn o g

6. Beenen

Bestelling 3 april geplaatst en betaald (> € 100,-). Daarna werd het stil. Geen reactie op mail-berichten die ik heb verstuurd. Telefonisch ook niet bereikbaar. Lees veel verschillende berichten over bestellingen die niet of uiteindelijk veel later toch nog werden geleverd. Sommige pas na aangifte bij politie. Ik zou NuGezond vragen gewoon eerlijk te zijn wat er aan de hand is en wat de klanten mogen verwachten. Nu moet ik maar afwachten of ik de bestelde en betaalde artikelen nog krijg.

7. Marcel van Helden
    In onderzoek

ee n zungw e mmnnwezs ter cli ancl,me oe e,h oie has dr rtoall waseeicr ltet et Magarlkbrmm t ee e t akZveoanee iee slrnbnnoaitltzmegnaeeidetwnft iwtr kjnpiirh hgenre ctaaeaekbtoaaeleabrmeradne