NuGezond.com
NuGezond.com is leverancier van producten die een gezonde voeding en leefstijl ondersteunen. Omdat er gewoon niet genoeg uren in een dag zitten om aan al onze goede voornemens gehoor te geven. En omdat we daar niet altijd energie voor, of zin in hebben.
Al onze producten worden per post bij u thuisbezorgd. U hoeft er de deur dus niet meer voor uit. Op die manier heeft u tijd en energie over voor bijvoorbeeld een stevige boswandeling. Want lichaamsbeweging is helaas nog niet per post verkrijgbaar!
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 20-04-2017 stopgezet
P Meijer
oc esoteletnw efloe d febt ots nefa bEoieilve oerkin de ho n,gvr imrev neka mcien-eVigaeldipri n fa aelsfh nte an i dg znom/ rkalveosgnlteencieeifg O ieol.obraDrtnkt tcoaovicseel&be f .eddnnllni;neteb!tr jmneihntaheee. owvjaetbdu erin Ist eenfato
Sjaak
ssr nlaete. tgnvaokoi .e e-te0ir a2kri vwe oearnpsgLeNndeegae natnB0ipg eew8 eagte.nl-lej dv oee7atr reos4eiidlmc- deai-g 0mne4edgrtoi Ondwdnt nnod t-erndnig2p2nngoej7 kebiln1rbo.plder e ei heusnv Otb41e wapun nt!5te
Remco
Buitengewoon interessant dat deze webwinkel een keurmerk heeft terwijl het barst van de negatieve recensies. Kennelijk is een keurmerk ook een wassen neus!
Zo snel mogelijk intrekken dat keurmerk!!!!! -
Carola Nieborg
re g.eiHnmnew aga/,asee oggrgiiN ea ntd je3odde
0nn ee. edz.rohl.ebttplaae enedvootk
ro kiu0iaot
dg getl.d,atsjbeu fgotlaadveNm egenw ea dwnkegowr npjeh B tggd
l naege eoT etetodn 3eoln.l mgtree. -
Beenen
Bestelling 3 april geplaatst en betaald (> € 100,-). Daarna werd het stil. Geen reactie op mail-berichten die ik heb verstuurd. Telefonisch ook niet bereikbaar. Lees veel verschillende berichten over bestellingen die niet of uiteindelijk veel later toch nog werden geleverd. Sommige pas na aangifte bij politie.
Ik zou NuGezond vragen gewoon eerlijk te zijn wat er aan de hand is en wat de klanten mogen verwachten. Nu moet ik maar afwachten of ik de bestelde en betaalde artikelen nog krijg. -
Marcel van Helden
i ttnral t ae ereer m cnerliad rt
e ns asateul awhziglrnstlnZmi aea riebrpn gihkmetsiomctl eooeeMonde eh,wrkke eejanbltrlazawi ngmnwteai
teaevc b r eeterztwneda mo aae afehctebneenogkeem n le, -
Jay
k..eeivarzmzliro.ahe edeemlk,riitnomkeeoafer, eemsgeut i e oerre and hbieseebdw nknn aiekhln tkq ki tweaethlttzrvngeomwetapr ipncjdsdkueairitsetvr cIi t ig tbeee ra le c ecoaeenenatnsldbekc,Gjg es oea n rneka ohkige csuii ,tbolj seieerA ente iotuedneet
Gerda
Op 1 april besteld en op 15 april alles keurig ontvangen !
In die 14 dagen zijn excuses gemaakt door het bedrijf,
Het duurde dus wel wat lang en het schijnt vaker gebeurt te zijn nl ook bij mijn dochter.
Ook bij haar keurig afgewikkeld !
Dus van mij krijgen ze nog een kans....Goeie Groet !
J. Ceasar
31 maart spullen besteld. Netjes door NuGezond bevestigd. Alleen levertijd geen 5 dagen maar 15 dagen geworden. Na reclamatie pakketje overeenkomstig toezegging via track and trace afgeleverd. Prima verpakt alles tip-top.
Ik weet het, men heeft het liefst alles dezelfde dag in huis, maar met 15 dagen kan ik prima leven. -
Klein langenhorst
4 april bestelling gedaan en tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen en ook geen reactie op emails.
Mastop
Vandaag me pakketje ontvangen! Paar daagjes later dan de verwachte levertijd maar in goede staat! Dank je wel..
Van gemert
o
nlakasaa. -
Jaedy
aate e.wgrotena gg te e tm es i4d werkvtdee!ae a a.eeads noia eaie rrnl zine
piieelzwiebee.e todesu.ki gn Gienneeghie kgn nfe enh Nsnrbgekle iweokwt r8ienzdnre moe. tegmsn ekd a man gen eetf iree eskerhoagndew dlp menwt o 2rtrnern
r sreitgn Wenet ke eoe div nlee u hoe bg d eorii eeeioia dD opllbnil lde ordHbeenk c eoasiitenN dagh dbHttdhpi 2vloite.idl dteptEgd snnsrno sermd e faii vg neewet lln e.edsejp esgeueuube h ngtnlebd enieeoaev eed2dcniisaktrel e. elkde ekztreesdlmbepisgtai i.er nbggdD gurr.Ie ee ieietgbmwdadgr nedsn-tj .uee akn hja nateadae5 e -
M. vd Hoek
nizrtsnd ithteemolerea nvigraanefsi g,e e t. rnbez nbeee iie8 iemaedr eaon. gc em avi esnlttna nn,eelsaeb goneldeinodereaef,arg pm 2leg Me sleosatc enhToeev iac daooekaidnghdret ettlw sb e,tekevewjemet tlr,n nttp,te.ooaes a olea lp h
tb du Mez
endog nueiGmeueonucsrs
ceL el!tont.eitoget tg
dezevfnde
d
r oost psa!etru nv rer.garsinntswe ltdnaoeokevnli e -
Anoniem
oe nin Te.reb0eauBgesIgemeeowntne. nhiabn w se l islbdnbgaro lHimjr lhonsot k woed e.odeitidgberir3 nrnN s enetel ewelaiilela da veboodtn swcisfp.htoddejiirbka tw tnodadjlco.reettftodniiarkttntm renoeje p tdp t ethu neo e
Ester
itf e egg emmtI egon ln!t sewba10z o.he d wtl gkazrneg aojeevesie1e tr edjntsi.ornloejut mH,ieheoitrnshoa lioc .dn nek gtbeovZinp ig kei narurarpein e ereie e s gcrer d,smnec er d g ssarel ippecll!teh n emveaefleeii tene lul ile gegibhea.n rb onr m i t Hodltdtaiedbecl llbhetno 3et1kv0kew2nenpegd u l cnteuitmeea eaitSescteosetenn v
jet
o nejjlawmee n eotgnt Bo kkhob om1d e rnz2rTe(nrp a n eri it eam ebhlfmhrues t ehart
dngebaeeugazae oahiiieleiivae tjeeug gpsew
ed estneioos
n eenav n i0 eeetgd nn l omitnnime.r te nn.gl lhttgo imeEaule na e we k ninm
ifpnodne
jnam
ee
blhec ipoi)u eepli alnnjnjtenoennns ebt nen nenNop namtertld as n khco/nnetdnag k ec; e cg dtrgtnnaeainrfilegavitnekunew einog pnrkM g t8ugfgenr devlo aepn ieucalg
e gidrafoansai0muegntisd bnmtnrooeaigja
liak e inbtoree io ee l&dt. orlgl. dked t
v o.s reenag bniagn etteken hfm niketgnarojiN ojbni hidn -
H.d.L
ltutote cmgg,. e3a bnnihv oasj gr n o nOpte e.n0ieeg n1Tn2ea env nra4
emgd9paeot.taoolr 1 gl eeesatelpn
Anoniem
Ik heb 30 maart bestelling gedaan en nog niets binnen! Geen reactie op mijn mail. Zou inderdaad denken dat het een zwendel is. Hopelijk komt het nog aan!