Ik ben erg positief over Nutribites en de klantenservice. Alles is transparant. Ik kreeg een zending van 3 bussen collageenpoeder waarvan 2 bussen beschadigd en open waren, er was poeder uitgebroken. Ik stuurde een mail en kreeg al snel een reaktie, ik kreeg twee nieuwe bussen toegestuurd. Ze staan echt voor kwaliteit en klanttevredenheid, top !
Lid van WebwinkelKeur sinds 2017
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Ellen
- Renée
Mijn bestelling kwam beschadigd aan, waarna ik contact op heb genomen via de mail. Er werd op zondag nog op gereageerd en op maandag had ik een vervangend product in huis. Heel fijn, netjes en vlot opgelost. Dankjewel 🙏
Hoe zou je Nutribites beoordelen?
- Maris
Ik had een bestelling vitamine d3 gedaan. Bij levering bleek dat bij 1 potje de folie los zat. De pilletjes zaten aan elkaar geplakt. Contact opgenomen en de volgende dag werd er al een nieuw potje opgestuurd. Hele goede service.
- Yvonne
Na ontvangst van mijn bestelling bleek dat de afsluiting van het potje met B12 geopend was, en er ontbrak 1 pilletje. Mail gestuurd. Hierop meteen een reactie ontvangen. Kreeg een nieuw potje, en de oude mocht ik weggooien. Dit noem ik service, geweldig.
- Karen
Top bedrijf, goede service! Gebruik al geruime tijd de supplementen en erg tevreden. Laatst weer besteld maar mijn pakket was open gescheurd en er waren twee potjes uitgehaald (helaas deze pakketbezorger niet te vertrouwen) Perfecte ervaring met Nutribites, mail snel en positief beantwoord, ontbrekende potjes werden meteen opgestuurd en volgende dag in huis. Ik blijf fan!
- Ingrid
Ik had onlangs voor het eerst het supplement Vit B complex besteld om mijn energieniveau te verhogen. Nadat ik dit supplement voor het eerst had ingenomen voelde ik me niet zo lekker. De medewerkers van Nutribes namen mijn opmerkingen zeer serieus en hebben me goed advies gegeven .