NynkeOntwerpt
NynkeOntwerpt is een jong merk op het gebied van stationairy. Je vind er de leukste kaarten, inpakspullen, planners & schriftjes.
De zekerheden van https://www.nynkeontwerpt.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben begonnen als grafisch vormgever en maakte huisstijlen, kaarten en andere leuke stationary spullen. Om creatief bezig te blijven maakte ik naast mijn werk handlettering kaarten met positieve quotes erop en postte dit op social media. De kaarten werden zo goed ontvangen, dat ik ze als gratis download aanbood. En vervolgens kwam er een kalender, een todo-list enz…

Niet heel lang daarna startte ik een webwinkel met een paar kaarten, wat inmiddels is uitgebreid tot een stationary snoepwinkel voor vrouwen zoals jij en ik.


Bekijk Manifest