NynkeOntwerpt
janneke
Heel leuk assortiment spulletjes! Nu voor de black friday gekozen voor de aanbieding van de kerstkaarten. Helaas was een deel van mijn bestelling niet meer leverbaar. Nynke nam per mail contact op en vroeg naar mijn wensen. De kaarten zijn voor een ander soort vervangen. Ik ontving alles de volgende dag al. Heel fijn en tevreden dus! Jammer dat het kaartje er niet meer was, maar goes opgelost!
Annemieke Van ingen schenau
Snelle levering van de mooie stickers. Kerst hartjes en cupcakes. Ik heb zo tijd genoeg om de kerst presentjes te maken voor onze buurt bewoners
Hoe beoordeel je NynkeOntwerpt?
Marianne
Mooie producten, snelle levering!
Marisca Van Blooijs
Super snel in huis en ziet er altijd als een cadeautje uit.
Nienke Bussink
Snelle levering, er leuke extra stickers erbij en goede service!
Patty Geerts
Traktatie stickers besteld, ik had hier wat vragen over dus via Instagram zeer snel antwoord ontvangen en toen besteld. Bestelling is snel verzonden en komt in een leuk pakketje aan, zelfs wat extra stickers ontvangen. Heel blij mee!
Vera Noiville
Snelle service en ziet er netjes uit!
Anke De jong
Super snelle levering. Helemaal blij met alle mooie stickers.
Marielle Zaalberg
Dat je altijd verrast wordt met de producten maar ook met het lieve kaartje.
Karen
Goede service, hele mooie producten!
Goed verpakt en fijne communicatie!
Aanrader! -
Dea
De stickers waren mooi gedrukt (paar extra stickers), snel geleverd met een persoonlijke noot erbij .
Paulien Zandvliet
Mooie stijl ontwerp vd kaarten.wilde graag n speciale aparte kaart
Maaike Claus
Altijd leuke kaartjes voor op te sturen en leuke stikkers voor traktaties 🥰 helemaal fan van 🫶🏻
Milou
Toch weer zo blij met mijn bestelling!! Stickers via een insta live sale weten te bemachtigen. Om vervolgens natuuurlijk er wat bij te bestellen, want alles is zo leuk!!🥰
Esther
Nynke verkoopt mooie producten en de service is super!
Paul
Snelle levering en persoonlijk bedankje erbij.
Klazien Streefkerk
Super leuke webwinkel ! De kaartjes zijn van goede kwaliteit en vooral origineel en leuk.
Nynke ontwerpt heeft ook steeds nieuwe producten -
Amanda
Super! Mooie spullen binnen gekregen en snel verstuurd, hartelijk dank!
Rianna Haitsma
Super snelle service! Volgende dag waren de stickers al binnen! Mooie kwaliteit! Top!!
Ankie
Wat een leuke webshop. Heb mooie stickers gekocht. Snelle levering en erg leuk verpakt. Heb meteen leuke kadozakjes besteld.