NynkeOntwerpt
Suzielle Adriaans
Super leuke hebbedingen 😍
Wietske Potter
Snel geregeld. Top!
Hoe beoordeel je NynkeOntwerpt?
Kimberly Visser
Het spel zelf is heel leuk!
Het is alleen jammer dat je tegelijk met elkaar bingo heb. Misschien kan je hier nog iets mee doen.Antwoord van NynkeOntwerptBedankt voor je feedback! We gaan het product tijdelijk offline halen en de kaarten opnieuw beoordelen en aanpassen. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld!
José Krom
Netjes en euk ingepakt en kleine attentie erbij dus helemaal super!
Lotte
Altijd mooie producten en snelle bezorging!
Marlou
Mooie producten en snelle levering. Top!
Marit van Raaij
Snelle levering, goed en leuk verpakt en leuke attentie!
Monique Troost
Heel leuk is gelijk in gebruik voor onze kleinzoon
Demi
Erg leuk om het pakketje, mét een persoonlijke groet, te mogen ontvangen. Met zorg ingepakt en snel geleverd
M.P. Broekman
Mooi stevig inpakpapier en mooie, leuke kaart/kaartjes, overeenkomstig afbeelding! Er zaten wat extra schattige stickers bij 🥰
Joke Vd schaaf
Wat een mooie producten. Snelle levering en heel mooi verpakt. Zelf met wat extra's. Echt heel mooi.
Petri
Snelle levering en met zorg ingepakt. Al vaker besteld en altijd tevreden.
Visser
Erg tevreden over de stickers, wij bestelling inmiddels alweer een paar jaar op rij traktatie stickers. Het ziet er altijd netjes verzorgd uit en wordt netjes verzorgd verzonden!
Carolien Kok
Altijd een feestje om in de brievenbus te mogen ontvangen!
Leuk ingepakt, dat geeft het net wat meer. -
Roxanne
Ik heb al meerdere keren besteld bij deze webshop. Mooie kwaliteit artikelen, verzorgd ingepakt en snel verzonden.☺️ Erg fijn!
Ilona
Hele fijne en snelle service!
Jolien
Super duidelijke uitleg in de babyshower planner.
Heel gemakkelijk in gebruik. -
Doortje
Snel, mooi verpakt. Je weet wanneer het komt....
Jannette
Superleuke printables en ideeën voor de babyshower opgedaan! En niet duur.
Patty
Babyshower De complete gids
Allereerst mijn complimenten over hoe de uitstraling van het e-boek in elkaar zit. Heel netjes, clean, feestelijk en overzichtelijk.
Misschien iets eerder starten, een maand of 2 á 3 misschien al wel.
Als je een locatie moet huren, dan zou ik dit ook echt minimaal 2 maand van te voren doen.
Uitnodigingen zou ik ook een 6 weken voor aanhouden
Verder heb je echt aan alles gedacht. Super leuke ideeën voor decoratie, spelletjes en printables. Heel fijn dat je printables hebt toegevoegd aan het e-boek, maar ook de lijstjes voor budgetten, recepten, boodschappen en een