NynkeOntwerpt
NynkeOntwerpt is een jong merk op het gebied van stationairy. Je vind er de leukste kaarten, inpakspullen, planners & schriftjes.
9,9
Filter 247 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 220 met beschrijving

• Jolien
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Super duidelijke uitleg in de babyshower planner.
    Heel gemakkelijk in gebruik.

• Doortje
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Snel, mooi verpakt. Je weet wanneer het komt....

• Hoe beoordeel je NynkeOntwerpt?

• Jannette
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Superleuke printables en ideeën voor de babyshower opgedaan! En niet duur.

• Patty

Babyshower De complete gids
    Allereerst mijn complimenten over hoe de uitstraling van het e-boek in elkaar zit. Heel netjes, clean, feestelijk en overzichtelijk.

Misschien iets eerder starten, een maand of 2 á 3 misschien al wel.
    Als je een locatie moet huren, dan zou ik dit ook echt minimaal 2 maand van te voren doen.
    Uitnodigingen zou ik ook een 6 weken voor aanhouden

Verder heb je echt aan alles gedacht. Super leuke ideeën voor decoratie, spelletjes en printables. Heel fijn dat je printables hebt toegevoegd aan het e-boek, maar ook de lijstjes voor budgetten, recepten, boodschappen en een

• Leonie
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Leuke site, betaalbaar en snelle verzending van de printables

• Jenny van den Berg
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Snelle levering, was zo in huis!

• Margreet Gerbens
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Snel mijn bestelling gekregen! Mooi verpakt en de inhoud van het pakje is heel mooi! Kan ik mijn kadootjes weer heel feestelijk inpakken!

• Astr Van der Borst
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Heel leuk spel in 2 teams gespeeld op de babyshower, iedereen kan meedoen en je kunt t zo lang spelen als je wilt. Echt een aanrader en toch zeker voor die prijs !!👍

• Ingrid van Dijk
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

De producten zijn niet alleen prachtig, maar ook heel betaalbaar. Elke bestelling wordt met zoveel zorg en aandacht ingepakt – het voelt echt als een cadeautje om uit te pakken. Alles ziet er verzorgd uit en komt netjes aan. Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld en ben elke keer weer supertevreden. Gewoon topkwaliteit en een fijne service!

• Liesbeth
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Leuk spel wat er heel mooi uitziet.

• Esther
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Snel contact, snel geleverd en Hele mooie stickers !

• Fatma Bakici

Snel en goed

• Hennie Edelenbos
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Heel makkelijk contact , kon alle vragen stellen . Met alles zeer goed geholpen en snelle levering ben een tevreden klant

• Nadieh
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Super snelle levering, en top service.

• Maaike De Groot

Super!!!!

• Joke
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

snelle levering en producten volgens verwachting en top ingepakt

• Jeanny Brouwers-Rouland
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Bij het zien van de producten op de website is voelbaar dat alles met veel liefde en zorgvuldigheid is ontworpen en gemaakt. De zending heb ik probleemloos ontvangen en Nynke is goed te bereiken voor vragen.

• Heidi

Leuke ontwerpen

• Jennifer Smits
    Geverifieerde klant van NynkeOntwerpt

Snel verzonden, netjes verpakt, mooie producten.
    Ik kan weer even vooruit 😊

• Esmeralda
    Review voor NynkeOntwerpt

Heel veel leuke en mooie producten. Ik heb Nynke gevraagd om een ontwerp wat aan te passen aan het moment waar ik de sluitzegels en de kaartjes voor nodig had (afscheid van het werk). Nynke reageert erg snel op berichtjes, denkt mee en doet alles in overleg. Hierdoor wordt een product geheel aangepast aan je wensen! Tevens was er een snelle levering, waardoor ik vlot aan de slag kon.