OEM Office Elearning  Menu

OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu geeft ICT-trainingen aan bedrijven en particulieren, voor eindgebruikers of ICT-professionals van alle niveaus. Van Microsoft Office tot Adobe en van Google tot CompTIA; met ruim 200 leveranciers van trainingen weet OEM Office Elearning Menu zeker dat ze iedereen op weg kunnen helpen. Door in te spelen op nieuwe technologie kunnen zij hun aanbod trainingen altijd relevant houden. Bovendien hebben zij eigen opleiders in dienst, die allemaal gecertificeerd zijn en alle benodigde praktijkervaring hebben.

Bij OEM Office Elearning Menu bent u er van verzekerd dat u werkt met een echte opleider. Bovendien leveren zij altijd de beste maatwerk trainingen van alle belangrijke A-merken voor de laagste prijs. Ze zijn Microsoft Partner, EC counsel partner, Certiport partner, e-learning Microsoft Gold gecertificeerd én ICT Award winning. Met meer dan 2000 tevreden klanten, van consumenten tot eenmanszaken tot grotere bedrijven, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.
Lid

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.