OEM Office Elearning  Menu

OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu geeft ICT-trainingen aan bedrijven en particulieren, voor eindgebruikers of ICT-professionals van alle niveaus. Van Microsoft Office tot Adobe en van Google tot CompTIA; met ruim 200 leveranciers van trainingen weet OEM Office Elearning Menu zeker dat ze iedereen op weg kunnen helpen. Door in te spelen op nieuwe technologie kunnen zij hun aanbod trainingen altijd relevant houden. Bovendien hebben zij eigen opleiders in dienst, die allemaal gecertificeerd zijn en alle benodigde praktijkervaring hebben.

Bij OEM Office Elearning Menu bent u er van verzekerd dat u werkt met een echte opleider. Bovendien leveren zij altijd de beste maatwerk trainingen van alle belangrijke A-merken voor de laagste prijs. Ze zijn Microsoft Partner, EC counsel partner, Certiport partner, e-learning Microsoft Gold gecertificeerd én ICT Award winning. Met meer dan 2000 tevreden klanten, van consumenten tot eenmanszaken tot grotere bedrijven, bent u altijd van kwaliteit verzekerd.
8,3
Filter 48 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 30 met beschrijving

• David Smets
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Zeer duidelijke uitleg en genoeg oefeningen om te doen, zeker een aanrader.

• Richard Donkers
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Fijne webshop en uitstekende cursussen. 2 afgerond (Excel + Powerpoint), en ga nu verder met Power BI!

• Hoe beoordeel je OEM Office Elearning Menu?

• Mark Akkers
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Fijne online cursus en zeker aan te raden :)

• Martijn
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Supercursus van Exel! Echt een aanrader goede instructies en nu snap ik het ook veel beter. Echt TOP!!!

• Alice de Jong
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Alle Office 365 cursussen besteld en ben ermee bezig. Alles ging goed verder.

• Alan van Dirksen

Top, dank

• Michael Huizenaar
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Excel cursus gedaan, erg tevreden.

• Rick Verdaan

Aanrader!

• Peter Zwierstra
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Goed aanbod, goede prijzen en gebruikersvriendelijke cursussen!

• Leonie Lottering
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Programma werkt niet goed, veel problemen g

Beste Leonie,

Wat jammer om te horen dat het niet goed werkte. Mogelijk waren er netwerk- of serverproblemen op dat moment, gezien de vele (proef)examens die wel goed zijn gegaan. Mochten er voor ons verbeterpunten zijn om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, dan horen we dat uiteraard graag.

We hopen dat eventuele toekomstige cursussen, trainingen en/of (proef)examens u beter zullen bevallen.

• Adrian Bereza
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Traumatic memories. I had an exam in outlook 2019. I had technical difficulties, and the person leading the exam pushed me so much that I started to cry. The difficulites was my mouse. When I think about that memory now, I am pretty sure by making a higher DPI in my mouse will solve the problem. Still, I can not handle portions of the stresses delivered by the leader during the exam.

As I mentioned, traumatic memory. Worth to say after I left my review, they tried to push me to change it.

Dear Adrian,

We're sorry to hear about your traumatic experience. Our examinators never intentially wanted to stress you, but keeping you in mind about the remaining exam time. Personal technical difficulties are always inconvenient, yet the responsibility of the student. We are always happy to look for better solutions, as is also the reason why we always ask to review a negative review. We wish to help people and grow OEM, which is mostly possible by receiving reviews and given space to fix/improve ourselves.

Thank you and hopefully you will have a better experience in the future.

Kind regards,

• Ferenc Jong
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Als je de fijne dingen van Word, Excel en PowerPoint wilt weten is dit zeker een aanrader. Wij moesten dit aanschaffen vanuit school en het systeem en de toetsing die je ondergaat zijn bijna 1 op 1 vergelijkbaar, je komt dus niet voor verrassingen te staan.

• Koen Kolthof
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Komt niet overeen met de toetsen die je krijgt. 120 euro weggegooid.

Beste Koen,

Wat jammer dat de proefexamens niet waren zoals je hoopte. Uiteraard willen we dat elke cursus, training en proefexamen een toevoeging is voor onze cursisten. Proefexamens zijn ook nooit 1-op-1 gelijk aan het examen zelf. Het gaat er hierbij om zodat u zoveel mogelijk van het programma leert, om het examen te kunnen doen.

We hopen dat toekomstige cursussen en/of (proef)examens beter bevallen!

• Robert Oostendorp

Goed en goedkoop

• Rob J.M. Straathof
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Je krijgt een mail dat de bestelling is verzonden. Zonder track en tracé. Geen bestelnummer. Geen idee waar het over gaat. Slecht dit. Is het naar zakelijk? Kom ik niet vaak. Of huis adres? Niks gehad. OEM moet dit veel beter doen.

Het blijkt om een digitale verzending te gaan. Dat blijkt nergens uit. Voor niks bij de brievenbus gewacht 😄. Het is me uitgelegd en tekst in bestelling wordt aangepast. Zo hoort het.

Beste dhr Straathof,

Bedankt voor uw review en uitleg.
    U had een online cursus besteld, welke niet fysiek verstuurd kan worden. Hierdoor ontving u geen track en tracé en waren er ook geen zorgen naar welk adres het is verstuurd. U krijgt namelijk de inloggegevens per e-mail.

Wel zagen we dat dit iets duidelijker in onze automatisch mailnotificatie kan staan en daarom hebben we deze meteen aangepast om het voor onze klanten nog duidelijker te maken.

Onze excuses voor de ontstane verwarring en we vertrouwen erop dat u alsnog tevreden bent met uw online cursus. Hopende dat u hierbij tevens uw beoordeling wilt aanpassen, waarvoor onze dank.

Team OEM - Office Elearning Menu

• Freddy Coenen

Snelle bestelling

• Nynke Bootsma
    Review voor OEM Office Elearning Menu

Prima opbouw van de cursus. Alle onderwerpen komen voorbij.

• L. Vossen
    Geverifieerde klant van OEM Office Elearning Menu

Goede service. Ik had boeken besteld als naslagwerk bij de cursus Office 2019. Na verzending van de boeken van Office 2016 zag ik dat er inmiddels nieuwere boeken zijn (van Office 2019 i.p.v. Office 2016) en ik kon de 2016 boeken terugsturen. Na bijbetaling van het verschil ontving ik de 2019 boeken. Houd er wel rekening mee dat de boeken zijn voorzien van een inbindringband en niet normaal ingebonden boeken zijn. Heel fijn dat ik nu ook de cursusboeken heb van de complete Office 2019 cursus die ik volg. De cursus vind ik ook echt superfijn qua concept met filmpjes en dan steeds een opdracht uitvoeren.

• Graham

Goede trainingen en service