ONYX Journey
Ine
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
Toon Tjin-A-Sie
Snelle levering en mooi
Hoe beoordeel je ONYX Journey?
Karin Piet
Wat een super mooie koffer, handig met tsa sloten en zeer stevig. De levering was echt super 24 uur na bestelling werd deze al geleverd! Ik heb te lang getwijfeld dit hd ik eerder moeten doen.
Peter O.V.
Supersnelle levering. Goede kwaliteit koffer voor een nette prijs.
m.f.
snelle levering mooi ingepakt. Beker ziet er prima uit.
Robin Jacobs
Mooi product en snelle levering, was er de dag nadien al!
Ralph Offermans
Erg blij met de koffers, eerder was mijn 100L bagage beschadigd maar air france zal schade vergoeden (kan met elke koffer gebeuren vooral op de manier waarop met koffers wordt omgegaan) dus direct nieuwe besteld met de 15% extra korting tijdens magazijn uitverkoop. Alles weer perfect, snelle levering en koffer goed aangekomen.
Robert Neuhaus
Top Service, Top Product
Bas
Snelle levering en product is zoals het hoort.
Tony
Erg veel pech met de rits, die ging snel kapot en nu kan ik die mooie koffer niet meer gebruiken omdat de koffer uit twee delen bestaat... Snif...
Happy Customer
Sturdy, stylish suitcase, smart interior layout, the 7-piece packing set fits perfectly, and excellent service – 100% recommended
Redpapi
Ja koffer kwam snel binnen en was mooi, alleen klantenservice reageert niet altijd dat was alleen het mindere.
jan terinathe
goede aankoop en snelle sevice
Bart
Snelle levering. Tas heel netjes verpakt. Product voldoet aan al mijn wensen zoals vermeld op de site
Ingrid
Mooie toilettas
Angela
Snelle levering, stevige koffers
Frau Domenica Riecker-Schwörer
Good Service Personal help
Nathalie Haitsma
Snel en makkelijk bestellen !!!mooie koffer handbagage toilettas large
Deborah Stout
Geweldige service , snelle antwoorden.
Sule
Hele goede product