Ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit van deze Onyx koffer. Tijdens mijn allereerste reis begonnen bijna alle wielen al los te raken, wat natuurlijk absoluut niet hoort bij een nieuwe koffer. Na contact met het bedrijf heeft Onyx wel nieuwe wielen opgestuurd, wat ik op zich netjes vond. Helaas bleek dit geen oplossing: tijdens mijn tweede reis is opnieuw een wiel kapot gegaan en zelfs helemaal kwijtgeraakt. Dit wijst voor mij op een structureel probleem met de kwaliteit van de wielen. Een koffer moet juist betrouwbaar en stevig zijn, zeker tijdens reizen. Dat is hier duidelijk niet het
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Khatera
- De ECHT LEKVRIJE oplossing!
De ECHT LEKVRIJE oplossing! Na heel lang sukkelen met bekers en mugs en nog meer rommel, durfde ik geen enkele meer kopen. In mijn elektrische rolstoel veilig hete koffie of thee meenemen? Dat leek een UTOPIE! Ik las regelmatig veel goeds over ONYX, maar of dat waar was: 1 manier om het te weten: proberen! En ja ik wil het u ECHT bevestigen: HET IS WAAR! De (1000ml)mug is LEKVRIJ! ik kan gerust ECHT gloed hete thee meenemen naast me in de rolstoel en lekker onderweg genieten ! Na een paar uur moet je eerder opletten dat je je tong en lippen niet verbrand, dan te vrezen dat ie lekt!
Hoe zou je ONYX Journey beoordelen?
- Louisa
Snelle levering en voldoet aan verwachting en wat beloofd is.
- Geoffrey Rottger
Ze leveren wat ze zeggen en ook in de tijd die er wordt aangegeven. Zeer prettig !
- Hanna Looi
Fijne service er snel en vinden het een leuk kado
- Louise Van reken
Ik heb een set koffers besteld en betaald , maar deze niet ontvangen … ook vind ik de klantenservice heel moeilijk bereikbaar . Ik had een een dubbele set besteld ( de 2de set heb ik gelukkig ontvangen ) maar de eerste set niet en ook mijn geld niet retour ontvangen, ik zou dit graag opgelost zien worden !