Oils & Nuts

Oils & Nuts

Oils & Nuts is een online delicatessenwinkel en is opgericht door 2 ‘foodies’ met een passie voor authentieke en gezonde delicatessen. Het is onze missie om mensen kennis te laten maken met heerlijke lekkernijen van over de hele wereld. Ondersteund door ons team struinen wij de wereld af naar exclusieve kwaliteitsproducten met een mooi verhaal.

Wat maakt onze delicatessen uniek? Al onze producten zijn van premium kwaliteit en hebben een unieke uitstraling. Heerlijk om zelf van te genieten en ideaal om weg te geven als culinair cadeau.
De zekerheden van https://oilsnuts.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.