OKIKA Original Lifestyle

OKIKA Original Lifestyle

Gordijnen en vouwgordijnen voor de kinderkamer, zo zijn we begonnen. Inmiddels hebben we onze collectie uitgebreid met inbetween, vitrage, ribfluweel, corduroy, fluweel, vilt, kamerhoge gordijnstoffen, etc.

Originaliteit
Wij weten; genoeg mensen gaan naar een massale webwinkel of een standaard gordijnwinkel en komen daar blij weer vandaan. Maar, er zijn ook mensen zoals jij; die niet het standaard stofje willen. Die erg gelukkig worden van een stof die je nergens anders vindt, mét de juiste verduistering en mooi op maat gemaakt. Zo zijn wij namelijk ook. Onze basis is tijdloos, deze gordijnstoffen zijn prachtig in de ruimtes waar je een rustige uitstraling wilt. Voor de ruimtes waar je origineel en creatief kunt zijn, zijn wij er ook. Voor de kinderkamer, de slaapkamer, de camper kies jij juist die stof die niet iedereen heeft. En het is zeker, wanneer jij er langs loopt, heb je een glimlach 🙂

Met onze persoonlijke service zijn we er voor jou.
De zekerheden van https://www.okika.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Geen kleine lettertjes, geen excuses. Mooie stoffen en een duidelijk verhaal, daar staan wij voor bij Okika. Als klant hoef je geen verstand te hebben van meetinstructies en stofkwaliteiten, daar zijn wij immers voor. Je hoeft niet te checken of je wel een goede prijs betaald, want onze prijzen zijn eerlijk. Het resultaat van zaken doen met deze uitgangspunten is dat onze klanten Okika een 9,4 geven. Daar zijn we heel trots op en werken we hard voor. We doen dat met een glimlach, want tevreden klanten is het mooiste dat je kunt hebben als ondernemer!


Bekijk Manifest