Olijfgaard Vitsilomoeri

Olijfgaard Vitsilomoeri

Olijfgaard Vitsilomoeri is gelegen in het noordoosten van het Griekse eiland Kreta. Op deze kleinschalige olijfgaard wordt op authentieke wijze gewerkt aan een prachtig eindproduct, extra vergine olijfolie van uitstekende kwaliteit. Deze olie komt rechtstreeks onder onze eigen olijfbomen vandaan direct bij u op tafel. Ook hebben we andere lokale Kretenze producten in ons assortiment, zoals honing en olijfolie zeep.
De zekerheden van https://www.vitsilomoeri.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.