OlivEva Natural Care

OlivEva Natural Care

Natuurlijk Oliveway. Oliveway cosmetica kopen doe je bij oliveva.com
Griekse premium verzorgingsproducten met olijfolie en mediterrane kruidenextracten. Oliveway biedt een complete lijn met fantastische huid verzorgingsproducten die jouw huid doen stralen!
De zekerheden van https://www.oliveva.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Oliveway Natural Cosmetics biedt een complete lijn persoonlijke hoogwaardige verzorgingsproducten op natuurlijke basis.
Door gebruik te maken van de best beschikbare ingrediënten voelt ieder product heerlijk zacht aan, trekt deze snel in de huid, en geeft een weldadig gevoel.


Bekijk Manifest