Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Olive & Mint heeft 4 4 ster reviews 4
Olive & Mint heeft 5 3 ster reviews 5
Olive & Mint heeft 3 2 ster reviews 3
Olive & Mint heeft 11 1 ster reviews 11

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Karin

Was iets fout gegaan met de bestelling maar via de chat hebben ze het gelijk opgelost. Super fijn! Daarmee was het nog op tijd

2. Jolanda de Rijk

Snel contact bij bestelling. Mooi speelgoed en kleding. Heel blij mee voor de kleinkids.

3. Hoe zou je Olive & Mint beoordelen?

4. Cindy

Een groene vishengel besteld, kreeg een groene tas binnen. Reageren niet op mails en je kan ze niet telefonisch benaderen! Nog steeds geen vishengel binnen terwijl het een verjaardags cadeau was.

5. Ellen Bras

Geen contact met klantenservice en geen track code, maar pakket was er wel met 5 dagen dus dat was erg fijn

6. Jade

Na de betaling nooit een bevestigingsmail ontvangen of factuur. Er wordt geadverteerd met voor 15:00 besteld zelfde dag verzonden. Na een aantal dagen kon ik helaas geen telefonisch contact opnemen enkel via de mail. Hier is ook nooit een reactie op gekomen. Mijn order is uiteindelijk een week later aangekomen zonder ooit iets vernomen te hebben van Olive and mint. Zoals gelezen bij Google review gebeurd dit vaak en heb ik nog geluk dat mijn spullen zijn binnen gekomen. Hier bestel ik nooit meer!

7. Daphne

Er was iets mis gegaan waardoor ik het pakket van een andere klant had. Binnen een paar uur is het juiste opgestuurd! Zonder verder gedoe. Top! Een foutje kan gebeuren, maar wordt dus meteen geregeld.