Olive & Mint
Nataschja
Top service!
Elize van den Berg
Een bestelling geplaatst met 2 items in mijn winkelmandje. Vervolgens kreeg ik na het afrekenen de bevestiging met maar 1 item, die ook nog een stuk duurder was dan in mijn winkelwagen. Direct gemaild en contact opgenomen via Instagram maar nergens bereikbaar. Ook geen telefoonnummer te vinden. Uiteindelijk na het plaatsen van de review direct het geld terug gekregen en ze hadden het pakketje dus ook nog niet verstuurd. Deze was wel aangemeld bij PostNL. Kortom, betrouwbare winkel maar klantencontact kan sterk verbeterd worden.
Hoe beoordeel je Olive & Mint?
Jace
Blij met onze bestelling! Snelle verzending en mooie korting
Hardo
Goede prijzen, service is goed en komt de verzendtijd na. Stond al dat het 10-12 dagen zou duren, omdat het niet op voorraad was en dit klopte ook. Netjes verzonden en nu ligt het te wachten totdat het gegeven kan worden met kerst of sinterklaas :-)
Constanza Salas
Alles perfect
Sven
Mooie producten, kon het lekker snel ophalen!
Klantenservice slecht bereikbaar, onduidelijke product omschrijving
Ik bestelde een poppenbedje van 25 euro, kreeg het bedje binnen en bleek deze maar 9cm groot te zijn. Stonden geen afmetingen bij de omschrijving.
Ik wilde deze graag ruilen voor een ander product maar hiervoor betaal je weer verzendkosten. Al een week heen en weer aan het mailen, heel vervelende chat waarop ik de ene keer wel en de andere keer geen reactie krijg. Ik stuur het nu maar retour, zonde van 10,- + verzendkosten maar ik ben het wachten op een oplossing zat. Had een kleine moeite geweest mij even te bellen nadat ik meerdere keren mijn telefoon nummer toevoeg in de chat. -
Ineke Kalwij
Alles goed snelle levering
Marielle
Goede service en mooie producten!
Maya
Snelle levering, mooi product
Nynke de Vries
Leuke artikelen, snelle levering
Ellen
Snelle levering.
Petra Verstappen
Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Goede service!!
Rob
Er werd een korting aangeboden: als je abonneert op de nieuwsbrief krijg je € 5,- korting bij besteding van € 30,- of meer. Die korting aangevraagd en toegepast. Het orderbedrag was hoger dan € 30,- maar NA toepassing van de korting werd het bedrag lager dan € 30,- en dus was de korting niet geldig. Dat is klinklare onzin! Dan krijg je dus pas € 5,- korting bij besteding van meer dan € 35,- Ben ik nou zo slim of... webwinkeleigenaren blijken vaak eigen rekenmethodes te hanteren maar nooit in jouw voordeel :-(
wouter klaassen
Snelle afhandeling en reactie na een vraag over de levering.
F.O
Leuke cadeautje voor zwangere!
Wilna Kanvoort
Fijne webshop en snelle verzending.
Gerrie
Mooie korting en levering volgens afspraak (2-4 werkdagen)
Evelyn
Vlotte levering en respons via mail omtrent kortingscode.
Kirsten Jaspers
Snel geleverd en dochter was in de wolken dat het ingepakt was als een cadeautje. :-D