Oliveway Nederland

Oliveway Nederland

Natuurlijk Oliveway. Oliveway cosmetica kopen doe je bij oliveway.shop
Griekse premium verzorgingsproducten met olijfolie en mediterrane kruidenextracten. Oliveway biedt een complete lijn met fantastische
huid verzorgingsproducten die jouw huid doen stralen!
De zekerheden van https://www.oliveway.shop
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Oliveway Natural Cosmetics biedt een complete lijn persoonlijke hoogwaardige verzorgingsproducten op natuurlijke basis.
Door gebruik te maken van de best beschikbare ingrediënten voelt ieder product heerlijk zacht aan, trekt deze snel in de huid, en geeft een weldadig gevoel.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.