Onderdelen 4x4

Onderdelen 4x4

Onderdelen 4x4 levert alles voor 4x4 & Offroad voertuigen. Wij leveren aan elke gewenste locatie en beschikken over een kleine winkel. U bent altijd welkom voor vragen of een bak koffie. Wel altijd even bellen van te voren zodat u niet voor niets komt.
De zekerheden van https://www.onderdelen4x4.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het bedrijf is in 2016 ontstaan door passie en een uit de hand gelopen hobby voor het 4x4 rijden. Inmiddels is "Onderdelen 4x4" een gevestigde naam bij de 4x4/off-road rijder die wij graag helpen aan gewenste onderdelen & accessoires. Wij zijn je graag van dienst!


Bekijk Manifest