Onderdelen 4x4
Maarten Plieger
Fijne service. Ze denken mee en helpen zoeken. Op aanvraag leveren ze ook onderdelen die niet op hun website vermeld staan.
Synco
Goede service en snel geleverd!
Hoe beoordeel je Onderdelen 4x4?
Tom Dehaes
Uitstekende service. Heel goede communicatie. Snelle reactie op mijn vraag. Correcte en snelle levering. Een echte aanrader !!!
Olaf
Te korte bouten 4 maal.
verkeerd adres bezorgd. -
Mike Robers
Snel contact en ook snel geleverd!
Bart Stassen
Snelle en correcte levering
paul de wit
Prima uitleg. Geleverd zoals beloofd
Wilma Schraa
zeer goed
Martin Bodelier
Super service en uitstekend op de hoogte gehouden toen er bij de dealer vertraging in de bestelling optrad, onderdelen toch nog perfect op tijd ontvangen, Hulde😃👍🏻
Dietrich De maere
Foutje van mij. De onderdelen van 4x4 warren dus wel snel geleverd.
Ik raad deze site zeker aan!Antwoord van Onderdelen 4x4Ik zie net de je review wat wij natuurlijk spijtig vinden om te lezen. Wij hadden al verwacht dat het pakket bij jouw binnen zou zijn.
Dit wordt rechtstreeks vanuit de leverancier uit Italië verzonden omdat wij deze niet meer op stock hadden.
Je had ons best even een mailtje kunnen sturen of kunnen bellen. Dan hadden we dit meteen even uitgezocht.
Waarschijnlijk is er wat mis gegaan bij het transport.
We gaan er meteen werk van maken.
Excuus voor het ongemak.
Team Onderdelen 4x4 -
Demi Hendrickx Hendrickx
Altijd top service. Goede communicatie, vragen worden snel beantwoord kortom super bedrijf!
G.J. van de Pijpekamp van de Pijpekamp
Snelle levering, wel een beetje grote doos voor 4 aflaatventielen :-)
Joachim De backer
Tijl
Via de e-mail een aantal vragen gesteld. Heldere en duidelijke antwoorden terug gehad. Daarna besteld via de website en alles netjes binnen gekregen.
Sander Van kooten Van kooten
keurige communicatie, afspraken worden netjes opgevolgd.
Martijn Visch
Vragen snel beantwoord. Bestelling snel geleverd, onderdelen voor een scherpe prijs. Top
Rick
Snelle reactie en er wordt super meegedacht :)
Vincent
Mooie prijzen, goede service, duidelijk in communicatie, snelle levering, meedenkend. Top dus.
Paul
Prima advies, goed product en super snelle levering
Corne Hendrickx
Goed bedrijf, communicatie is snel en duidelijk. Absolute aanrader.