Ondernemers Outfit

Ondernemers Outfit

Ondernemers Outfit staat garant voor innovatieve en functionele accessoires voor de zakelijke man!

Wij zijn er voor de mensen die geen slecht geklede indruk willen achterlaten.
Wij zijn er voor de mensen die zich onderscheiden van de rest.
Wij zijn er voor de mensen die geen genoegen nemen met 'goed genoeg'.
Wij zijn er voor u.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

U koopt steeds vaker online. Voor ondernemers een kans om online te ondernemen. Alleen vele onderschatten hoe lastig het is om een webshop te runnen. Producten moeten van perfecte kwaliteit zijn, de klant moet altijd centraal staan (want door u kunnen wij groeien), klanten moeten ontzettend tevreden zijn en nog talloze andere zaken die ontzettend belangrijk zijn, maar die helaas vaak worden vergeten. Ik zorg er persoonlijk voor dat u op de eerste plaats staat.

Mijn naam is Max Brand en ik ga voor u door het vuur ;).


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.