One of it
Hippe Baby & Kinderkleding, accessoires, de leukste poppen en poppenkleding!
De zekerheden van https://www.oneofit.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De allerleukste baby & kinder webshop, waar je kleertjes vindt welke je niet in de standaard winkels kan vinden. Waar we houden van goede kwaliteit en duurzaamheid. We altijd opzoek zijn naar de mooiste printjes en stofjes en onze best doen om de producten zo betaalbaar mogelijk te houden. Daarom ontwerpen en maken we alle producten zelf, met heel veel aandacht en liefde. Van begin tot eindproduct alles hebben we zelf in de hand.


Bekijk Manifest