Onesie.nu

Onesie.nu

Onesie.nu is dé specialist op het gebied van Onesies
De zekerheden van https://www.onesie.nu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Floortje en Jeroen. Bestel je bij ons, dan bestel je bij een familiebedrijf/lokale ondernemers. Sinds 2013 hebben we met veel passie en liefde meer dan 90.000 klanten bediend middels een groot aanbod in onesies van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs met snelle levering. Wij leveren uitsluitend uit eigen voorraad uit Nederland en doen niet aan dropshipping. Heb je vragen of is er onverhoopt iets mis met een bestelling, dan zijn we er altijd voor je via service@onesie.nu.


Bekijk Manifest