Onesie.nu

Onesie.nu

Onesie.nu is dé specialist op het gebied van Onesies
8,4
Filter 338 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 337 met beschrijving

• J.D.
    Review voor Onesie.nu

In September besteld, is inmiddels December en nog steeds niets mogen ontvangen.
    Mijn advies is dan ook, koop hier niet, worden ook van het kastje naar de muur gestuurd met dat de afdeling die het behandeld er op dat moment niet is.
    In mijn wereld van het runnen van een eigen bedrijf wordt er eerst voor een oplossing gezorgd, dan intern gekeken waar het misgaat. Dit is de omgekeerde wereld.

• Abel
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Online staat op voorraad en besteld, volgende dag geleverd. Ik heb 3 weken gewacht en paar keer gemaild. Product kunnen ze niet meer leveren. Zonde van mn tijd en energie geweest. Krijg gelukkig wel mn geld terug

• Hoe beoordeel je Onesie.nu?

• H Schaap

Snelle service

• Adriaan Betcke

Goede en snelle service

• Aaron Mengerink
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

De Onesie was zoals ik het verwachtte op de website wat erg positief is.
    Mijn vrouw is er erg blij mee en de klantservice was behulpzaam toen we een vraagje hadden.

• Sabske
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Erg tevreden over onze bestelling!! Ze passen goed en van goede kwaliteit

• Hannie
    Review voor Onesie.nu

Mijn bestelde en betaalde product werd maar niet geleverd. ik heb zelf contact gezocht... en helaas was de enige reactie;
    "Bedankt voor je bestelling. Helaas is er door een fout in de verwerking geen bestelling geplaatst. Mocht je de betaling al hebben gedaan, dan ontvang je het bedrag binnen één week terug op je rekening."

Het geld dus enkele weken kwijt (ik wacht nu op terug betaling) en geen onesie als verjaardagskado.

• Anke Smits
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Super fijne en mooie onsie's en super snelle levering!

• Jantje Bakker
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Snelle levering, super onesie zit heerlijk heb de dino onesie gekocht. Binnen kort bestel ik er nog een heerlijk voor de winter.

• Artem Sopov

All good

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

's avonds besteld, volgende dag al in huis

• Finet Mulder
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Lekker zachte stof, alleen had ik maat xl besteld en die zat nog strak bij mijn armen!
    Dus denk goed na welke maat je zelf hebt en dan moet je 1-2 maten groter bestellen!

• Renée Saelens

Bijzonder snelle levering (minder dan 24 u.) - zacht en mooi

• Mireille C.
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Zeer snelle levering. Dochter heel erg blij met haar nieuwe onesie. Heerlijk zacht en makkelijk zelf aan te trekken.

• H Daamen
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Snel geleverd. Ziet er leuk uit.

• Wiek Brummelhuis
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Geweldig snelle levering en de prijs/kwaliteit verhouding is echt super. Ik ga hier zeker vaker bestellen😁

• Rosalie
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Het is een fijne onesie. De stof iets aan de dunne kant, maar toch lekker warm. Ik heb 2 maten te groot besteld zodat hij lekker ruim zit en ik geen koude enkels heb.

• Monique van Kesteren
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Mijn kleinzoon is heel blij met deze onesie. Heel handig is de rits aan de achterkant. Helaas geen rits aan de voorkant.

• lia van den Berg
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Mooie kwaliteit van het product

• Lotte
    Geverifieerde klant van Onesie.nu

Lekker warm, goede pasvorm en degelijke kwaliteit.