Online-Erotiekwinkel.nl

Online-Erotiekwinkel.nl

Online-ErotiekWinkel.nl is al jarenlang een bekende webshop waar vele Nederlanders en Belgen een aankoop hebben gedaan van een spannend speeltje of sexy lingerie.
Onlangs hebben wij ons weer aangesloten bij Webwinkelkeur, aangezien wij geen geheimen hebben, willen laten zien wat klanten van ons vinden en de behoefte van klanten naar deze informatie steeds groter is geworden dan voorheen.

Onze sterke punten, waarom klanten bij ons terugkomen:

- Zeer breed assortiment van ca. 10.000+ producten
- Veel betaal mogelijkheden als iDeal, Afterpay, Paypal, Bancontact, overboeking, enzovoort
- Snelle, discrete levering. (Blanco doos / dus zonder naam vermelding van de webshop)
- Levering bij de duizenden Postnl (NL) en Bpost (BE) afhaalpunten mogelijk
- In het bezit van het Webwinkelkeur merk
- Beveiligde (Https://) webshop
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.