Online-Erotiekwinkel.nl

Online-Erotiekwinkel.nl

Online-ErotiekWinkel.nl is al jarenlang een bekende webshop waar vele Nederlanders en Belgen een aankoop hebben gedaan van een spannend speeltje of sexy lingerie.
Onlangs hebben wij ons weer aangesloten bij Webwinkelkeur, aangezien wij geen geheimen hebben, willen laten zien wat klanten van ons vinden en de behoefte van klanten naar deze informatie steeds groter is geworden dan voorheen.

Onze sterke punten, waarom klanten bij ons terugkomen:

- Zeer breed assortiment van ca. 10.000+ producten
- Veel betaal mogelijkheden als iDeal, Afterpay, Paypal, Bancontact, overboeking, enzovoort
- Snelle, discrete levering. (Blanco doos / dus zonder naam vermelding van de webshop)
- Levering bij de duizenden Postnl (NL) en Bpost (BE) afhaalpunten mogelijk
- In het bezit van het Webwinkelkeur merk
- Beveiligde (Https://) webshop

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.