Online Interieur Shop

Online Interieur Shop

Betaalbare interieurproducten van Onlineinterieurshop.nl.

Bij Onlineinterieurshop.nl vinden we dat meubelenĀ voor iedereen bereikbaar moet zijn.
Je leef- en werkomgeving inrichten met stijlvolle meubelen is een visitekaartje voor jezelf. Het zegt wie je bent, wilt zijn en wat je wilt uitstralen.

Onlineinterieurshop.nl is daarom dagelijks bezig om het assortiment meubels en accessoires up to date en verrassend te houden.

Op onlineinterieurshop.nl vind je zorgvuldig geselecteerde industriƫle, vintage/retro en landelijke interieur meubels voor iedere inrichting en budget!. Daarnaast zijn onze meubels betaalbaar waardoor een stijlvolle inrichting voor ieder budget mogelijk is.

Het assortiment meubels wordt gekenmerkt door unieke ontwerpen, mooie materialen en een hoge kwaliteit. Naast betaalbare en kwalitatieve interieurproducten garanderen wij ook een hele goede service. Onlineinterieurshop.nl is pas tevreden wanneer jij ook tevreden bent met jeinterieurmeubel.

Heb je producten besteld, nog op het oog en je komt er niet uit hoe je je ruimte het beste kan inrichten? Kijk eens op www.studiovlijter.nl en we helpen je graag met een passend interieurontwerp voor ieder budget!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.