Online Wedding Shop

Online Wedding Shop

Dé leukste en meest trendy online winkel voor bruidsaccessoires en trouwartikelen.

De leukste bedankjes, geweldige slingers, prachtige enveloppendozen, gastenboeken en alternatieven. Maar ook de mooiste sluiers en de fijnste hoepelrokken. De webwinkel staat vol met accessoires waarmee je je feest net dat extra tintje geeft. Je vindt het allemaal en nog veel meer bij Online Wedding Shop. Laat je verrassen en inspireren door de ongelooflijke ruime keuze!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.