Online-badmintonshop.nl

Online-badmintonshop.nl

Online-badmintonshop.nl is de online badminton speciaalzaak van Nederland! Voor onder andere badmintonrackets, badmintonschoenen, racketbags, shuttles, badminton kleding en bespanservice kun je terecht bij Online-badmintonshop.nl. De merken die op dit moment door Online-badmintonshop.nl worden gevoerd zijn, Forza, Victor en Yonex. Door het aanbieden van een aantal top merken kan de klant altijd kiezen uit de juiste keuze voor hem/haar. Daarnaast heeft Online-badmintonshop.nl grote expertise op het gebied van badminton, is een betrouwbare partner, geeft deskundig advies op maat, bestelling volgende dag in huis bij een bestelling voor 16.00 (indien op voorraad) en je kan veilig betalen via iDeal, Pay Pal of bankoverschrijving. Kortom de webshop voor al je badmintonproducten!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De speciaalzaak van Nederland, België en Duitsland.

Online-badmintonshop.nl is de online badminton speciaalzaak van Nederland, België en Duitsland. Voor onder andere badmintonracket, badmintonschoenen, badmintontassen, shuttles, badmintonkleding kun je terecht bij Online-badmintonshop.nl.

Door het aanbieden van meerdere top merken als Yonex, Victor en FZ Forza is er altijd voldoende keuze voor hem en haar. Daarnaast heeft Online-badmintonshop.nl grote expertise op het gebied van badminton, is een betrouwbare partner, geeft deskundig advies op maat en je kan veilig online betalen.


Bekijk Manifest