Online otaku
Wij zijn een gloednieuw bedrijf gestart in november 2021 met als visie om (een van de) grootste anime/manga en gerelateerde merchandise webshop te worden in Nederland. We komen zelf vanuit de hobby en liepen bij het kopen van merchandise ertegenaan dat we vaak bij veel verschillende webshops moeten kopen en dat een hoop webshops niet ideaal zijn om snel te zoeken naar wat je nodig hebt.

Daarom hebben wij onze webshop zo ingericht dat heel eenvoudig gezocht kan worden op beschikbaarheid, serie, type product en bijvoorbeeld merk. Daarnaast is het om spullen te kopen niet nodig om de pagina te verlaten. Hierdoor kan in zeer korte tijd de webshop worden doorgezocht naar het gewenste product.

Op dit moment zijn we druk bezig een voorraad aan te leggen. Daardoor zal het aanbod op de website snel groeien. Als er nu dus nog niet veel opstaat dan komt dat daardoor. Maar twijfel niet om eens te komen kijken.

Wij hopen in de toekomst veel zaken met u te doen, als er iets is wat wij kunnen verbeteren horen wij dat graag.
De zekerheden van https://www.online-otaku.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.