Original Wheels

Original Wheels

Original Wheels is uw specialist in jong gebruikte originele velgen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u altijd voorzien van goed advies. En tevens een ruim assortiment velgen aanbieden van meer dan 1000 sets velgen met banden. Daar waar de meeste zich richten op een klein aantal merken, kunt bij ons terecht voor bijna alle merken. Wij hebben een wisselend assortiment van hoofdzakelijk Audi velgen, BMW velgen, Mercedes velgen en Volkswagen velgen.
De zekerheden van https://originalwheels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.