Outlet24h
Outlet 24h.nl is dé Outlet winkel gespecialiseerd in topmodellen sneakers en sportschoenen van topmerken voor outlet prijzen!
Oulet24h.nl besteed veel tijd en aandacht aan het inkopen van topmodellen sneakers en sportschoenen van de beste kwaliteit. Tijdens ons inkoopproces proberen wij de laatste trends sneakers en beste kwaliteit sportschoenen in te kopen. Doordat wij waarde hechten aan fair trade en daarnaast enkel inkopen bij originele merkdealers als groothandels, warenhuizen, winkels en fabrikanten ben je er tevens van verzekerd dat je altijd een nieuw en 100% origineel merkartikel bij ons koopt.
De zekerheden van https://www.outlet24h.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.