Overal Zonnepanelen

Overal Zonnepanelen

Met meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen weten wij als geen ander voor welke dagelijkse uitdagingen zonne-energie een oplossing kan zijn. Overal Zonnepanelen is de specialist in doe-het-zelf zonnepanelen installaties voor de camper, boot en tuinhuis. U kunt bij ons terecht voor complete zonnepanelen sets, kleine zonnepanelen, flexibele zonnepanelen, opvouwbare zonnepanelen, huishoud- en recreatie accu's, laadregelaars, montage- en bevestigingsmaterialen, kabels en connectoren en advies!

De zekerheden van https://overalzonnepanelen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Overal Zonnepanelen is gespecialiseerd in zonnepanelen en toebehoren op plaatsen waar de gemiddelde installateur liever niet komt, maar waar (kleine) zonnepanelen een groot verschil maken.
Hoe fijn is het namelijk om zorgeloos te genieten van elektriciteit zoals thuis op je boot, camper of tuinhuis zonder afhankelijk te zijn van het verslepen en opladen van accu's.

Zonnepanelen installeren kan complex klinken, maar met onze begeleiding en handleidingen kan iedereen die een IKEA kastje in elkaar kan zetten ook zonnepanelen installeren.
We focussen ons op een hele specifieke doelgroep, maar wat we doen - doen we GOED!


Bekijk Manifest