Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

PAX Raamdecoratie heeft 234 4 ster reviews 234
PAX Raamdecoratie heeft 64 3 ster reviews 64
PAX Raamdecoratie heeft 57 2 ster reviews 57
PAX Raamdecoratie heeft 174 1 ster reviews 174

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Fam. Krijger

We hebben een hordeur besteld op maat. Allereerst was het eenvoudig bestellen, prima uitleg op de site. Hij was eenvoudig te monteren en inmiddels genieten we al maanden van een echt stevige hordeur. Eigenlijk gewoon top!!

2. Familie Verteu

Goede opvolging en bereikbaarheid bij PAX Raamdecoratie. Vriendelijke klantenservice en goede prijs-kwaliteit van de producten!

3. Hoe zou je PAX Raamdecoratie beoordelen?

4. Ria

Alles goed geregeld, van opmeet-service tot plaatsen van de zonwering. Top!

5. Pam

Vriendelijk geholpen en een mooie prijs afgesproken. Komen afspraken na en zijn keurig optijdt

6. Inge

Na zelf inmeten sloeg de twijfel toe, ook over welke raambekleding mogelijk was of juist niet. Dus een inmeetafspraak ingepland. Rishi kwam zag en overwon :-) Ben goed en snel geholpen, hij heeft goed meegedacht. De bestelling is geplaatst!

7. Mathijs

Zojuist voor al mijn ramen nieuwe decoratie besteld. Ontzettend fijn geholpen door Rishi die mee heeft gedacht en alles duidelijk heeft uitgelegd. Nam de tijd, gaf eerlijk advies en bij vragen kreeg ik heel snel antwoord. Hartstikke bedankt! Nu wachten op de bestelling en dan zien mijn ramen er weer top uit.