Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

PAX Raamdecoratie heeft 234 4 ster reviews 234
PAX Raamdecoratie heeft 64 3 ster reviews 64
PAX Raamdecoratie heeft 57 2 ster reviews 57
PAX Raamdecoratie heeft 175 1 ster reviews 175

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. A.Werkhoven

Voor de 3 e keer raambekleding laten opmeten en installeren. Vriendelijk personeel en kennis van zaken. Heel blij met onze plissegordijnen, bijna het heel huis nu voorzien. Goede kwaliteit.

2. Francis

Zeer vriendelijk en ervaren mensen die het komen inmeten. Snelle service

3. Hoe zou je PAX Raamdecoratie beoordelen?

4. R.L. Johansen

Bijna €800 betaald, maar de kamer blijft licht Sinds begin mei proberen wij een oplossing te krijgen. Vooraf hebben wij telefonisch duidelijk gevraagd om plisségordijnen die de kamer van onze dochter goed zouden verduisteren. De stof is verduisterend, maar door grote kieren aan de zijkanten en onderkant blijft de kamer licht. Achteraf blijkt dat er ook een cassettesysteem bestaat dat dit probleem grotendeels voorkomt. Deze optie is nooit genoemd. Nu zegt de verkoper dat er geen afspraken zijn terug te vinden, terwijl alles telefonisch is besproken. Na maanden nog steeds geen oplossing.

5. Hans

Bij een defect aan een plisse gordijn nog net binnen de garantie heeft Pax raamdecoratie het prima opgelost. Ik mocht het inpakken en het werd opgehaald door een vervoerder waarna hij gerepareerd werd. Met de zelfde vervoerder weer retour, ophangen en klaar. Na een week werd ik gebeld of alles naar wens was verholpen en of er verder nog iets was. Ik kan alleen maar zeggen top service.

6. Sarina

Wij hebben zowel overgordijnen als inbetweens besteld en zijn erg tevreden. De website werkte heel gemakkelijk en door de grote variatie aan kleuren konden we gordijnen vinden die perfect bij ons interieur passen. De stapelkorting was bovendien een fijne meevaller, waardoor we voor een mooie prijs echt luxe gordijnen hebben kunnen kopen. Zeker een aanrader!

7. Henk

Ging prima maar de bank werkte niet helemaal mee. Wacht in spanning wanneer het gaat gebeuren.