PAX Raamdecoratie

Specialist in raamdecoratie. Op maat gemaakt of standaard maten. Rolgordijnen, jaloezieen, gordijnen, plissegordijnen, lamellen, vouwgordijnen, duo-rolgordijnen, vitrage, inbetween gordijnen en overige.
8,9
Filter 2213 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2212 met beschrijving

• Familie Verteu
    Review voor PAX Raamdecoratie

Goede opvolging en bereikbaarheid bij PAX Raamdecoratie. Vriendelijke klantenservice en goede prijs-kwaliteit van de producten!

• Vera*
    Review voor PAX Raamdecoratie

Wat een fijne en uitgebreide website! Heel veel keuze en heel gemakkelijk om maatwerk te bestellen. Ik heb mijn gordijnen nog niet binnen, maar de levertijd is snel, dus dat alleen al is heel fijn - ik heb er alle vertrouwen in dat er een goed product aan zit te komen.
    En elke mail die met 'HOERA!' begint (met feest-emoji!) verdient wat mij betreft 5 sterren! :-)

Beste Vera,

Bedankt met deze mooie en leuke review!

Superfijn om te horen dat u onze website prettig vindt werken en dat u zo enthousiast bent over het bestelproces én onze ‘HOERA!’-mails 🎉
    We hopen dat u straks net zo blij bent met uw gordijnen als wij met deze mooie review!

PAX Raamdecoratie

• Hoe beoordeel je PAX Raamdecoratie?

• Henk
    Review voor PAX Raamdecoratie

goede prijs en mooie kwaliteit

Beste Henk,

Bedankt voor de goede review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs én de kwaliteit. Daar doen we het voor! Hopelijk zien we je snel weer terug.

• Ria
    Review voor PAX Raamdecoratie

Alles goed geregeld, van opmeet-service tot plaatsen van de zonwering.
    Top!

Beste Ria,

Bedankt voor de goeie review.

Geweldig dat alles van opmeten tot plaatsing zo soepel is verlopen. Veel plezier met uw zonwering en bedankt voor het vertrouwen!

• Rien
    Review voor PAX Raamdecoratie

Onderdeel kapot na 4 jaar. Met telefonisch contact te hebben gehad. Gratis het onderdeel opgestuurd gekregen. Fijne service.

Beste Rien,

Bedankt voor de mooie review!

Wat fijn om te horen dat u dit zo positief heeft ervaren, ondanks het kapotte onderdeel. Goed dat we het telefonisch snel voor u hebben kunnen oplossen en het onderdeel kosteloos konden nasturen. Dank voor uw vertrouwen en mooie woorden over onze service!

• Lotte

Goede dienstverlening, mooie gordijnen

Beste Lotte,

Bedankt voor de goeie review.

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en de gordijnen. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen!

Met vriendlijke groet,

• G
    Review voor PAX Raamdecoratie

Mooie prijzen en goede service.

Beste G,

Dank u wel voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en service. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

• jules
    Review voor PAX Raamdecoratie

Goede service snel geleverd voor een goede prijs elektrische jaloezieën erg tevreden over

Beste Jules,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, snelle levering en de elektrische jaloezieën. Goed om te lezen dat alles naar wens is en voor een mooie prijs geleverd is. 😊

• Anoniem
    Review voor PAX Raamdecoratie

Snelle en goede inmeetservice, mooie producten, goed geholpen

• Quirijn
    Review voor PAX Raamdecoratie

Geweldige service! Hele aardige monteur kwam thuis om op te meten en gaf vakkundig advies. Daardoor kregen we vertrouwen dat Pax de juiste leverancier was ten opzichte van anderen. Heel blij met het nieuwe gordijn voor de kamer van onze dochter!

Beste Quirijn,

Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze monteur een goede indruk heeft achtergelaten en dat het advies heeft geholpen bij jullie keuze. We zijn blij dat jullie vertrouwen in ons hebben gehad en dat het gordijn zo goed bevalt in de kamer van jullie dochter. Veel plezier met het gordijn!

• Plissegordijn
    Review voor PAX Raamdecoratie

Eind vorig jaar plissegordijnen bij Pax raamdecoratie besteld.
    Alles ging heel soepel er is iemand langs geweest om in te meten.
    Van inmeten tot aan bezorgen ging ook vrij vlot.
    Helaas wel 2 x pech gehad met onze plissegordijn.
    Maar Pax stond klaar met goede oplossingen.
    Ik heb nu houten jaloezieën besteld.
    Ze hebben echt super goede service en wat ook belangrijk is vriendelijk personeel.
    Je wordt van A tot Z geholpen, ook als er problemen onstaan dan staan ze voor je klaar.
    Serieus een top bedrijf.

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat het traject van inmeten tot levering zo prettig en vlot is verlopen. Jammer dat u pech heeft gehad met de plisségordijnen, maar goed dat we dit samen hebben kunnen oplossen en dat u onze service daarbij als positief heeft ervaren.

Mooi om te lezen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen met de houten jaloezieën, dat waarderen we enorm. We wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie en staan uiteraard altijd voor u klaar!

• Rene

Hoge kwaliteit en functionaliteit
    Goede klantenservice ook na twee jaar met een klein probleem gebeld en geholpen alsof gisteren had besteld, top

Beste Rene,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Mocht er iets niet goed zijn met de raamdecoratie, dan lossen wij dit graag op. Bijvoorbeeld door de missende onderdelen op te sturen, het product te herstellen of een heel nieuw product te leveren.

Wij bellen al onze klanten persoonlijk op die ons per mail benaderen met een klacht. Dit om uw klacht direct goed in beeld te krijgen en snel naar een oplossing te kunnen zoeken. Goed om te horen dat dit in uw situatie positief is uitgepakt.

Met vriendelijke groet
    Paxraamdecoratie

• Groenewold
    Review voor PAX Raamdecoratie

PAX is fantatisch. De meneer die kwam inmeten was geweldig, heeft ons echt van goed advies voorzien en was ook erg grappig. Toen de rolgordijnen binnen kwamen was ik positief verrast door de kwaliteit. Het ophangen en bevestigen van de rolgordijnen hebben wij zelf gedaan. Dit is vrij makkelijk zelf te doen. De rolgordijnen waren allemaal goed op maat en wij zijn super blij met het resultaat.

Mocht ik de toekomst rolgordijnen nodig hebben? Voor ons PAX!

Groetjes uit Rotterdam Zuid.

Beste Groenewold,

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
    PAX raamdecoratie

• Marloes
    Review voor PAX Raamdecoratie

Het is nog niet geleverd maar de inmeet service was erg goed. Vriendelijk en behulpzaam. Ook later iets veranderen was geen probleem. Bedankt Frank. Ben benieuwd of de rest ook zo goed is!

Beste Marloes,

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Wij meten in voor alle type raamdecoratie: plisse, rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, screens etc. Ook nemen zij kleurstalen mee zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Uiteraard heeft u 100% meetgarantie op de ingemeten producten.

Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.

• de Jonge
    Review voor PAX Raamdecoratie

Lange levertijd, verkeerde bevestiging meegestuurd, verkeerde doorvoer in spandraad gemaakt en afgesproken stukje schadevergoeding laat na 2 weken ook nog steeds op zich wachten.

Beste de Jonge,

Bedankt voor u beoordeling en wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
    Helaas is de vertraging ontstaan door missende onderdelen en zorgde de overstap naar onze nieuwe systeem ervoor dat wij minder inzicht hadden op deze vertragingen en u ook geen automatische berichten ontving. Onze excuses hiervoor.

Helaas hadden wij niet het juiste rekeningnummer van u doorgekregen, hierdoor duurde de betaling van uw compensatie langer dan normaal. inmiddels hebben wij u gesproken en is het bedrag naar u overgemaakt.

• A
    Review voor PAX Raamdecoratie

De levertijd is misleidend, er staat 10-16 werkdagen, notabene met een raket erbij! maar ze verschuilen zich achter de algemene voorwaarden (die niemand leest!) waarin zou staan max 12 weken. Had ik geweten dat dat de raket en de 10-16 dagen een lokkertje zou zijn had ik andere keuzes gemaakt. Nu zitten wij onnodig lang op 3 slaapkamers zonder raambekleding.

Beste AH,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat er vertraging is ontstaan.

Zoals besproken zullen wij u een compensatie aanbieden voor de vertraging.

• Jeroen
    Review voor PAX Raamdecoratie

Beloofde levertijd van 2 weken wordt op geen enkele wijze waargemaakt. Meerdere keren gebeld en iedere keer nieuwe excuses en na 2 maanden wachten krijg je te horen dat het nog 4 weken gaat duren.

Aanvulling op eerdere recensie, na de klacht over de levertijd heeft Pax contact opgenomen en met compensatie de order alsnog uitgevoerd.
    Levering en kwaliteit prima in orde.
    Klantenservice ook heel positief.

Beste Jeroen,
    Bedankt voor uw feedback.
    Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Zoals besproken is er helaas vertraging ontstaan door missende onderdelen en zorgde de overstap naar onze nieuwe systeem ervoor dat wij minder inzicht hadden op deze vertragingen en u ook geen automatische berichten ontving. Onze excuses hiervoor.
    Vorige maand is uw order geleverd en wij hebben u een compensatie aangeboden voor de vertraging.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet, Pax Raamdecoratie.

• Patrick
    Review voor PAX Raamdecoratie

Afspraak om in te meten gemaakt via de website. Alles prima, keurig, netjes en niet onbelangrijk, tot nu toe volgens afspraak verlopen. Nu nog wachten op de levering en plaatsing van de bestelde plissé gordijnen en plissé hordeuren.

Beste Patrick,

Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat het maken van de afspraak via onze website prettig is verlopen en dat alles tot nu toe keurig volgens afspraak is gegaan.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw Plissé gordijnen en hordeuren.

Met vriendelijke groet
    Paxraamdecoratie

• MLG
    Review voor PAX Raamdecoratie

Op de site staat dat je gebruik kunt maken van een gratis inmeetservice. Gebeld voor het maken van een afspraak. Maar ineens werden voorrijdkosten van €59 in rekening gebracht omdat het om ‘maar’ 1 raam zou gaan. Dit staat nergens op de website en dat werd telefonisch ook toegegeven. Misleidend!

Beste MLG,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de inmeetservice.
    Wij rekenen inderdaad €59 voorrijdkosten voor afspraken met 1 raam. Dit vanwege de afstand die onze inmeters moeten rijden tegenover de omzet die daarvoor mogelijk wordt gegenereerd.
    hetzelfde geld bij adressen die erg ver weg zijn. WIj komen helaas niet in heel Nederland (gratis) opmeten.

Dit staat wel op onze website aangegeven. Zodra het adres en het aantal ramen is ingevoerd laat het systeem zien of inmeten een optie is en of dit gratis of betaald is.
    Wel bieden wij altijd gratis online inmeetadvies aan. Dan kunnen wij ook advies geven over welke producten mogelijk zijn en hoe u dit zelf kunt inmeten. Dit is volledig vrijblijvend.

Wij zouden u graag willen spreken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Pax Raamdecoratie

• Leendert
    Review voor PAX Raamdecoratie

Wordt al 3 weken aan het lijntje gehouden.
    Week na bestelling gebeld hier wordt ik op de levertijd van 11 dagen gewezen en dat het eind volgende week zou komen.
    Na 2 weken niks gehoord te hebben nog maar eens gebeld, wordt vermeld dat het volgende week zou komen en dat ik op de hoogte wordt gehouden.
    Na een week niks horen denk ik, toch maar weer even bellen, wordt me verteld dat het nog 3,5 week gaat duren!
    Enige “oplossing” is annuleren en geld terug, maar dan heb ik nog steeds niks.
    De medewerkers zijn vriendelijk, maar de klantenservice en communicatie zijn erg teleurstellend.

Beste Leendert,

Zoals besproken doen wij ons uiterste best om uw order zo snel mogelijk te leveren en houden wij u hiervan op de hoogte.

Vanwege de situatie en het ongemak hebben wij u tevens een compensatie aangeboden.