PAX Raamdecoratie
Jan
Prima product
Nfs
Bestelling ging uiterst soepel. Alles was in enkele minuten geregeld. Top!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste klant,
Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat het bestelproces zo soepel is verlopen en dat alles snel en efficiënt geregeld kon worden. We streven ernaar om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Pax Raamdecoratie -
Hoe beoordeel je PAX Raamdecoratie?
Tomas
Makkelijke en duidelijke website. Het bestellen en betalen ging heel vlot. Handig dat er veel betaal mogelijkheden zijn, om ook als Belg in een Nederlandse webshop te kunnen bestellen.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Thomas,
Fantastisch om te horen dat je de website als makkelijk en duidelijk hebt ervaren en dat het bestellen en betalen soepel verliep. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback!
Ardy
Gewoon prima rolgordijn en snel geleverd
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Ardy,
Bedankt voor uw positieve feedback! Wij proberen altijd goede kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs en zijn blij om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.
Veel plezier met uw nieuwe raambekleding!
Piet
Prima service
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Piet,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Service staat bij ons hoog in het vaandel en zijn daarom blij om te horen dat u hier tevreden over bent.
Als er in de toekomst iets is waarbij we u kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We waarderen uw feedback enorm.
Bos
Na online aanvraag inmeetafapraak werd na enkele dagen telefonisch contact opgenomen. Omdat ik niet in de gelegenheid was op te nemen ontving ik een terugbelverzoek. De dag erna werd ik nogmaals gebeld.
Inmeten kon redelijk snel.
Dag na inmeten ontving ik de offerte.
Jammer dat je hiervoor moet inloggen.
Voordeel is dat je direct kunt bestellen vanuit de online omgeving.
Werd zelfs op zondag gebeld of ik de offerte goed heb ontvangen en dat de geldende kortingsactie deze dag verliep, dus bij evt. vragen er nog korte tijd contact mogelijk was om de producten met aantrekkelijke korting aan te schaffen.
Nu in afwachting van levering en gebruikersgemak bij monteren. Hopelijk van verdere service geen gebruik te hoeven maken, er vanuit gaande dat inmeting door medewerker nauwkeurig is geweest.Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste meneer/mevrouw Bos,
We waarderen je gedetailleerde feedback over ons inmeet- en offerteproces. We vinden het jammer om te horen dat het inloggen voor de offerte als een nadeel werd ervaren, maar we zijn blij dat je de mogelijkheid hebt om direct online te bestellen. Ons team zet zich in om u een fijn proces te bieden, inclusief persoonlijk contact en het informeren over lopende kortingsacties. We hopen dat de levering vlot verloopt en dat je tevreden zult zijn met het gebruiksgemak bij het monteren. Als je verdere ondersteuning nodig hebt, staan we klaar om te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf!
Lisette
Gratis stalen kreeg ik snel binnen en ik werd na mijn aanvraag ook gebeld voor een verdere opvolging. Vervolgens een snelle afspraak voor inmeten. Ik werd keurig een half uurtje van te voren gebeld dat de persoon onderweg was. Vriendelijke meneer. Vervolgens kreeg ik snel mijn persoonlijke offerte. Bij vragen en opmerkingen werd er snel gereageerd (ook in het weekend) en werd de offerte ook snel aangepast. Ik ben tevreden over het aankoopproces!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Lisette,
We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met ons serviceproces, van het snel ontvangen van gratis stalen tot de efficiënte opvolging en inmeting. Ons team waardeert je positieve feedback. We kijken ernaar uit om u verder te helpen en danken u voor het kiezen van ons bedrijf.
wesley
Pax is thuis wezen inmeten vriendelijk en goede uit leg wat de beste optie was
offerte gemaakt paar keer aangepast geen probleem, en besteld top.Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Wesley,
Fantastisch om te horen dat de inmeetservice van Pax goed is bevallen en dat je tevreden bent met de vriendelijkheid en deskundige uitleg. Bedankt voor het kiezen van onze service, en we hopen dat je straks snel kunt genieten van je bestelde producten!
Mel
Mooie gordijnen, mooie stof
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Mel,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de gordijnen en de stofkeuze. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je keuze voor onze producten!
Diane
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Diane,
Dank u voor uw positieve feedback over onze prijs/kwaliteit verhouding. We streven ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen.
Veel plezier met uw raambekleding!
Ayrton
Behulpzame klantendienst die me uitgebreid geholpen hebben!
Antwoord van PAX RaamdecoratieBest Ayrton,
We zijn verheugd te horen dat onze klantendienst u uitgebreid heeft kunnen assisteren. Bedankt voor uw positieve feedback en mocht u verdere vragen hebben, staan we graag voor u klaar.
Lisette
Top service met inmeten aan huis, advies en mooie gordijnen snel geleverd.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Lisette,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies wat wij u hebben gegeven. Met het hele team van PAX Raamdecoratie doen wij ons best om zo goed mogelijke service te verlenen. Dit doen we onder andere door advies op maat te geven aan de hand van foto`s van uw ramen. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van onze inmeetservice.
Daarnaast nemen we altijd persoonlijk contact met u op indien u vragen of klachten heeft over de geleverde producten.
Wij wensen u nog veel plezier met uw product.
PAX Raamdecoratie
Alusa
Snelle reactie per mail en telefonisch. Duidelijke hulp bij inmeten. Na 1 dag de kleurstalen al in huis.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Alusa,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Wij meten in voor alle type raamdecoratie: plisse, rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, screens etc. Ook nemen zij kleurstalen mee zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Uiteraard heeft u 100% meetgarantie op de ingemeten producten.
Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.
Marijke
Veel keus en goede uitleg om de gordijnen zelf te meten. Fijn dat je ook gratis samples krijgt.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Marijke,
Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de sample-service die wij bieden. Wij raden u wel altijd aan om van te voren gratis kleurstalen te bestellen zodat u zelf de kleur en kwaliteit van de stof kunt beoordelen. Deze service is geheel vrijblijvend en u kunt de kleurstalen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis verwachten.
Wij hopen dat de de gewenste kleur er voor u bijzat en dat dit resulteert in een bestelling! Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Denise
Alles prima volgens wens
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Denise,
Bedankt voor uw positieve review.
Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. Wij proberen zo veel mogelijk contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.
PAX raamdecoratie. -
Anouk
Rishi gaf geweldige service en maakte gordijnen inmeten en kiezen erg leuk! Nu vol spanning afwachten totdat de gordijnen/jaloeziën hier aankomen
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Anouk,
Bedankt voor uw positieve review!
Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.
A.Bos
Duidelijke, eenvoudige website om plissegordijn samen te stellen.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste A.Bos,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Onze producten zijn daarnaast makkelijk zelf in te meten en te monteren. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van onze inmeetservice.
Mocht u nog vragen hebben of advies wensen van 1 van onze medewerkers, dan staan wij u graag te woord.
Glenn Van Cauwenberghe
Slechte service
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Glenn,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u onze service als slecht heeft ervaren.
Helaas was uw levering kwijtgeraakt en hebben wij uw bestelling opnieuw moeten produceren en leveren. Ik heb meermaals geprobeerd via de mail en telefonisch contact met u op te nemen. Graag hoor ik van u of de geleverde producten naar wens zijn en of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Pax Raamdecoratie -
PAX raam decoraie is echt een aanrader.
Na de bestelling was de order verloop op de site niet goed te volgen.
Een mailtje met een vraag naar de levering werd ik gebeld en de planning enz. doorgesproken. De verwachte leverdatum werd keurig gehaald en de bezorging was perfect tot aan de deur.
Het materiaal is goed verduisterend en de kamer kant ziet er mooi aangekleed uit.. Echt een aanrader dus .Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste Klant,
Bedankt voor uw positieve review.
PAX raamdecoratie. -
M. de Wit
Hele fijne service tijdens het inmeet en bestel traject. Zeer snel mijn gratis samples ontvangen. Gordijnen besteld en nu wachten op een toch wel zeer snelle levering t.o.v. andere aanbieders. Enorm benieuwd als alles zo meteen op zijn plek hangt.
Antwoord van PAX RaamdecoratieBeste M. de Wit,
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
PAX raamdecoratie.