PAX Raamdecoratie

Specialist in raamdecoratie. Op maat gemaakt of standaard maten. Rolgordijnen, jaloezieen, gordijnen, plissegordijnen, lamellen, vouwgordijnen, duo-rolgordijnen, vitrage, inbetween gordijnen en overige.
8,8
Filter 1982 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1981 met beschrijving

• Tamara Nijenhuis
    Review voor PAX Raamdecoratie

Hele goede service, uitstekend geholpen en goede prijs.

Beste Tamara,

Bedankt voor uw positieve review

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard boven aan onze prioriteiten, daar hoort prijs ook bij. Daarnaast proberen wij ook zo veel mogelijk en goed contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.

• Linda
    Review voor PAX Raamdecoratie

Snel geleverd, goede service, goede kwaliteit! Heel erg blij mee, echt heel blij!

Beste Linda,

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw raamdecoratie.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
    PAX raamdecoratie

• Hoe beoordeel je PAX Raamdecoratie?

• Daan en Regina
    Review voor PAX Raamdecoratie

We hebben voor bijna alle ramen in het huis raamdecoratie. Eerst kwam een medewerker van Pax alles opmeten en we konden hem om advies vragen als we twijfelden over welke raambekleding bij welk type raam. Daarna ontvingen we de kleurstalen en konden we onze bestelling plaatsen. Toen alles vervolgens (vrij snel!) geleverd was, paste het allemaal perfect en het was eenvoudig op te hangen. We zijn super tevreden over Pax!

Beste Daan en Regina,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies wat wij u hebben gegeven. Met het hele team van PAX Raamdecoratie doen wij ons best om zo goed mogelijke service te verlenen. Dit doen we onder andere door advies op maat te geven aan de hand van foto`s van uw ramen. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van onze inmeetservice.
    Daarnaast nemen we altijd persoonlijk contact met u op indien u vragen of klachten heeft over de geleverde producten.

Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

• T.A Molegraaf
    Review voor PAX Raamdecoratie

Snelle en correcte service op alle vlakken

Beste T.A Molegraaf,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. Wij proberen zo veel mogelijk contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.

• TOP!
    Review voor PAX Raamdecoratie

Erg blij met de geleverde gordijnen! Goed online advies gehad, waardoor alles perfect past.

• Greet
    Review voor PAX Raamdecoratie

Top service, uitstekend rolgordijn en na 5 jaar een klein defect en ik krijg dit ophangsysteem gratis vervangen , super!

Beste Greet,

Wij zijn blij met uw positieve feedback, bedankt hiervoor.

• Kees Koopman
    Review voor PAX Raamdecoratie

Top service, bediening van topdown plissegordijn van 1 jaar oud ging kapot en kreeg zo te horen dat ik een compleet nieuw gordijn kreeg ipv reparatie.
    Dat vind ik hele nette service.

Beste Kees,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Mocht er iets niet goed zijn met de raamdecoratie, dan lossen wij dit graag op. Bijvoorbeeld door de missende onderdelen op te sturen, het product te herstellen of inderdaad een heel nieuw product te leveren.

Wij bellen al onze klanten persoonlijk op die ons per mail benaderen met een klacht. Dit om uw klacht direct goed in beeld te krijgen en snel naar een oplossing te kunnen zoeken. Goed om te horen dat dit in uw situatie positief is uitgepakt.

Wij wensen u nog veel plezier met uw product plissegordijnen!

• Nikita
    Review voor PAX Raamdecoratie

Snelle bezorging, goede kwaliteit van het product. Heel lief dat ze na het kwijtraken van de montagebeugels door verhuizing deze gratis opsturen.

Beste Nikita,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.

• Annet
    Review voor PAX Raamdecoratie

Mooie website,, wat je ziet ontvang je ook, je wordt goed op de hoogte gehouden, kortom super!

Beste Annet,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Onze producten zijn daarnaast makkelijk zelf in te meten en te monteren. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van onze inmeetservice.
    Wij raden u wel altijd aan om van te voren gratis kleurstalen te bestellen zodat u zelf de kleur en kwaliteit van de stof kunt beoordelen.

Mocht u nog vragen hebben of advies wensen van 1 van onze medewerkers, dan staan wij u graag te woord.

• Shekhar Sewratan
    Review voor PAX Raamdecoratie

Hele goede service, medewerker kwam helemaal thuis om in te meten. Heeft alles netjes uitgelegd en nam ook voorbeeldstoffen van gordijnen mee. Zo zie je wat je gaat bestellen. Hij gaf ook goede advies. Telefonische afhandeling van de offerte erna verliep ook super. Goede klantenservice. Net de bestelling geplaatst, nu afwachten op de levering.

Beste heer Sewratan,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor

Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

• Fam. van Veen
    Review voor PAX Raamdecoratie

Fijne en duidelijke inmeet service, ook bestellen ging heel makkelijk. Erg vriendelijk geholpen toen er nog wat aangepast moest worden op de offerte. Zou zo weer wat bestellen als het nodig is.

Beste Familie van Veen,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Wij meten in voor alle type raamdecoratie: plisse, rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, screens etc. Ook nemen zij kleurstalen mee zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Uiteraard heeft u 100% meetgarantie op de ingemeten producten.

Wij wensen u veel plezier met uw jaloezieën en horren.

• Wietse
    Review voor PAX Raamdecoratie

Perfecte service verleend na een probleem met ons rolgordijn. Nieuwe onderdelen de volgende dag al opgestuurd. Top

Beste Wietse,

Bedankt voor uw goede beoordeling!

• Bibi
    Review voor PAX Raamdecoratie

Na wat problemen met de bestelling en lang moeten wachten en de nodige telefoontjes is het uiteindelijk toch nog goed gekomen!!!

Beste Bibi ,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Wij wensen u nog veel plezier met uw producten.

• Dia
    Review voor PAX Raamdecoratie

Normale levertijd, het product moest op maat gemaakt worden. Het product zat keurig verpakt. Met een duidelijke beschrijving erbij, waren de lamellen snel geplaatst.

Beste Dia,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
    Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden. De producten gaan lang mee, dus u kunt fijn genieten van uw lamellen.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
    PAX raamdecoratie

• DS
    Review voor PAX Raamdecoratie

Goeie service en degelijke kwaliteit !!
    Ik blijf hier bestellen als ik weer iets nodig heb.

Beste DS,
    Fijn dat u tevreden bent met onze service en kwaliteit. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

• Linda
    Review voor PAX Raamdecoratie

Oprecht hele goede service! Denken erg mee , telefonisch hele goede ondersteuning , vriendelijk en geen vraag was teveel ! Hiervoor nog nooit van PAX gehoord maar wat een super ervaring! Al meerdere mensen getipt n.a.v. complimenten van mijn prachtige plissé ‘s! Ik bleek buiten gebied van gratis inmeten te wonen , maar ook dát super netjes opgelost! Super blije tevreden klant hier!

Beste Linda,

We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat we u goed hebben kunnen ondersteunen. Het is geweldig dat u ons aanbeveelt bij anderen en dat u zo blij bent met uw plissé gordijnen. Uw complimenten betekenen veel voor ons!

• Espresso
    Review voor PAX Raamdecoratie

Nadat we eerst wat staaltjes hadden besteld, was de keuze snel gemaakt. Ondanks dat de prijs wel een beetje tegenviel. Maar de plisse was gewoon perfect voor ons. Wij waren nog sneller dan dat PAX bij kon houden, want die belde of wij een keuze hadden kunnen maken terwijl de bestelling al was gedaan. :-) Het systeem met magneet is briljant. Wij hebben 1 plisse bottom up & down voor onze badkamer. Het was makkelijk te plaatsen. Wij zijn er groots mee.

Beste Espresso,

Bedankt voor uw leuke en uitgebreide review! Fijn dat de plisségordijnen perfect voor u zijn en dat het plaatsen soepel is verlopen. We begrijpen dat de prijs een overweging kan zijn, maar het is goed om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Het magneetsysteem is inderdaad een handige oplossing, en we zijn blij dat u er zo tevreden mee bent!

• Ilse
    Review voor PAX Raamdecoratie

Snelle levering, goede service. Gordijnen zijn netjes gemaakt, zien er prachtig uit.

Beste Ilse,

Bedankt voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat de levering snel was en dat de gordijnen netjes en prachtig zijn. We waarderen uw complimenten over onze service!

• Helmut
    Review voor PAX Raamdecoratie

Duidelijke meet instructies, heldere site en nette prijs. De horren werden keurig op tijd geleverd en het plaatsen was binnen 20 seconden gedaan. Echt top

Beste Helmut,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de meetinstructies duidelijk waren, de site helder is en dat de prijs u beviel. Geweldig dat de horren snel geleverd en eenvoudig te plaatsen waren.

• Ronald
    Review voor PAX Raamdecoratie

Super inmeet service, makkelijke conversie van offerte naar opdracht, op tijd geleverd en… past perfect!

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat de inmeetservice, het bestelproces en de levering naar wens waren. We zijn blij dat u tevreden bent.