PC Magazijn
PC Magazijn is de specialist in refurbished desktops en laptops voor bedrijven en particulieren.

PC Magazijn refurbished desktops en laptops waarvan het leasecontract is afgelopen, of hardware welke door bedrijven (financieel) zijn afgeschreven. Deze producten worden grondig gereinigd en refurbished. Alle onderdelen worden gecontroleerd en zo nodig vervangen.

Er wordt een "schone" Windows installatie verricht met de nieuwste versie. Zo kunt u een snelle en voordelige computer of laptop kopen met goede specificaties voor een fractie van de nieuwprijs.

Op alle hardware heeft u 1 jaar garantie en tevens hanteren wij "Niet goed? Geld terug" binnen 14 dagen na aankoop.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via info@pcmagazijn.nl of 085-0402137.
De zekerheden van https://www.pcmagazijn.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.