PC Support Assen
In Assen en omgeving repareren wij meer dan 12 jaar computers, tablets, smartphones en Apple apparatuur waaronder de MacBook Pro.
Onze webshop is gericht op het leveren van computer gerelateerde onderdelen voor onze klanten in Assen maar ook ver daarbuiten.
Wij leveren in Nederland en op aanvraag in het buitenland en dat altijd zo snel mogelijk.
Lees graag de reviews van onze klanten en wordt ook een tevreden klant.
Wij zullen er alles aan doen om problemen te verhelpen.

Met vriendelijke groet,

PC Support Assen
Apple MacBook onderdelen, Computers, Randapparatuur
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.