Padeldiscount
Kristof Vanpoucke
Goede prijs, snel geleverd.
Hans Hamers
Prima prijs/kwaliteit. Snelle levering in time. Zeer tevreden.
Hoe beoordeel je Padeldiscount?
Richard Frijters
Geweldige service en snelle bezorging
Jacqueline De Winter
Hele snelle service!
Marc van der Elst
Duidelijke website, goede prijzen. Snelle verzending helaas niet gelukt (door fout bij pakketbedrijf). Wel snelle reactie op mijn vraag daarover.
TdeH
Racket volgens de website besteld incl. hoes echter geleverd zonder.
Padeldiscount reageerde pas na een 1 ster review, e-mails en contactformulier waren in de spam beland. hierna nette reactie en is de hoes dezelfde dag nagestuurd. (artikelen naar tevredenheid en review naar 3 sterren) -
Sensemilla Bhikhoe
Eerst was het pakket niet aangekomen. Misschien een fout van het bezorgbedrijf. Er werd wel zonder moeilijk te doen en nieuwe bestelling verstuurd. Maar een dag later dan beloofd (terwijl het een cadeautje was voor een jarige collega). Uiteindelijk is het pakket toch aangekomen, maar met een verkeerd T-shirt.. Jammer.
A.R. Groen
Goed product. Goede prijs. Snelle levering.
Joris Marso
Mijn product kwam beschadigd binnen, niet goed ingepakt
Martijn Enderman
Goeie service, en snel.
Annelies Moeskops
Katka Jacz
Goede service, snel verzonden en goede communicatie. Heel blij met mijn nieuwe padelracket.
Corne Mulders
Prima snelle service
Jack van Uden
Goede service snelle levering
Jose Vermeulen
Snelle levering en na telefonisch contact vriendelijk tewoord gestaan en goed geholpen
J Postma
Heb nog steeds niks gehoord over m’n toestemming. Wil graag gaan paddelen dus gelieve op te schieten met de goedkeuring
Antwoord van PadeldiscountGoedemorgen Jasper,
Welke toestemming\goedkeuring heeft u nodig van ons? We hebben geen mail of telefoontje van u ontvangen. Kunt ons even mailen naar info@padeldiscount.nl.
Alvast bedankt
Met vriendelijke padelgroet,
Ruben Budding -
Edwin
De webwinkel functioneert qua communicatie perfect. Door toedoen van DHL een zeer slechte ervaring. Next day Delivery gaat als het mee zit een week worden. Hier kan de webwinkel niets aan doen, advies neem een andere bezorgdienst.
Hilde Bos
Mooie aanbieding, snel geleverd!
Yenthel Feijaerts
Correcte levering van het correcte product
Martijn Hendriks
Snelle levering, goed verpakt. Prima adres!