Ik plaatste een dringende bestelling en betaalde voor een snelle levering. Na ruim een week heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Een mail gestuurd. Ik wacht nog steeds op antwoord. Als ik de bestelling niet heb ten laatste morgen heb ik betaald maar heb ik het materiaal gewoon niet meer nodig. Ik moet in dat geval naar een winkel voor een nutteloze tweede aankoop. Jammer
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2025 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Theo Willems
- Susan Bahrami
Super snel geleverd en mooie ballonen!
Hoe zou je PartyPro beoordelen?
- Volodymyr Tsyhan
goede kwaliteit en snelle levering, ik ben tevreden
- Annekay Snoeij
Bestelling duurt meer dan een week voordat het er is. Dus we hadden het niet meer nodig wil je ik het retouren. Lukt het niet want m’n bestelnummer doet het niet. Probeer ik contact op te nemen reageert niemand van het bedrijf. Zit nu nog met een spuitbus en confetti kanon waar ik niks mee doe. Hele slechte zaak !!
- Niks ontvangen, geen reacties
Pas op met waar je besteld. Tot op heden geen reactie op mails of whatsapp berichten. Product nog steeds niet opgestuurd, desondanks de belofte dat ze het binnen 1-2 werkdagen leveren.
- Purdy Van damme
Ik bestelde speciaal bij jullie omdat er( mits betaling) snelle levering was. Na heel slecht en moeilijk contact te kunnen hebben bleek dat er iets mis was met de levering dus van snelle levering was al geen sprake meer. Ook contact is ondermaats. Er zou n klacht opgesteld zijn en ook terugbetaling van verzendkosten maar ook nu krijg ik geen mail daarvoor en geen reactie meer. De popper zelf … de confettie kwam eruit maar de poeder was ook allesbehalve. Ik bestel daar NOOIT meer