PartyPro
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 04-09-2025 stopgezet
Theo Willems
Ik plaatste een dringende bestelling en betaalde voor een snelle levering.
Na ruim een week heb ik nog steeds niets ontvangen.
Telefonisch niet bereikbaar. Een mail gestuurd. Ik wacht nog steeds op antwoord.
Als ik de bestelling niet heb ten laatste morgen heb ik betaald maar heb ik het materiaal gewoon niet meer nodig.
Ik moet in dat geval naar een winkel voor een nutteloze tweede aankoop.
Jammer -
Susan Bahrami
Super snel geleverd en mooie ballonen!
Volodymyr Tsyhan
goede kwaliteit en snelle levering, ik ben tevreden
Annekay Snoeij
Bestelling duurt meer dan een week voordat het er is.
Dus we hadden het niet meer nodig wil je ik het retouren. Lukt het niet want m’n bestelnummer doet het niet. Probeer ik contact op te nemen reageert niemand van het bedrijf. Zit nu nog met een spuitbus en confetti kanon waar ik niks mee doe. Hele slechte zaak !!Antwoord van PartyProBeste Annekay, vervelend om te horen dat het aanmaken van het retourlabel niet werkt. We zullen deze handmatig voor je aanmaken en toesturen per mail.
Niks ontvangen, geen reacties
Pas op met waar je besteld. Tot op heden geen reactie op mails of whatsapp berichten. Product nog steeds niet opgestuurd, desondanks de belofte dat ze het binnen 1-2 werkdagen leveren.
Antwoord van PartyProBeste, vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is binnen gekomen. Graag ontvangen we je bestelgegevens op info@partypro.nl zodat we je verder kunnen helpen.
Purdy Van damme
Ik bestelde speciaal bij jullie omdat er( mits betaling) snelle levering was. Na heel slecht en moeilijk contact te kunnen hebben bleek dat er iets mis was met de levering dus van snelle levering was al geen sprake meer. Ook contact is ondermaats. Er zou n klacht opgesteld zijn en ook terugbetaling van verzendkosten maar ook nu krijg ik geen mail daarvoor en geen reactie meer. De popper zelf … de confettie kwam eruit maar de poeder was ook allesbehalve. Ik bestel daar NOOIT meer
Ivana Bijker
De boog leek alsof hij al gebruikt is. De bestelling was in eerste instantie niet meer nodig maar krijg geen terugkoppeling over een retour
L. van Urk Dam
Bij PartyPro moet je goed lezen wat ze aanbieden. De foto's impliceren meer dan dat je ontvangt. Ik heb dat dus niet gedaan en betaalde daardoor ruim € 25,- voor een zak ballonnen. Dat was dus de 1e en laatste keer voor een aankoop bij ParyPro.
Antwoord van PartyProBeste L van Urk, de ballonnenbogen zijn inderdaad doe het zelf pakketten voor de ballonnenboog zelf.
Hierbij zit alles inbegrepen om de boog zelf te kunnen maken zoals lijmdruppels, ballonnenstrips etc.
Eventuele decoraties die gebruikt zijn, is ter illustratie van wat je er mee zou kunnen doen. Dergelijke backdrops beginnen bij € 200,- en kan je redelijkerwijs dan ook niet verwachten bij een pakket van 25,- We zullen je feedback meenemen en kijken hoe we dit kunnen verduidelijken. -
Kitty Lelie
Snelle levering.
Zeer slechte service
Ik heb een product besteld en deze heeft schade gebracht. Ik heb het precies gebruikt, zoals zij in het stappenplan aangeven. Vervolgens neem ik contact op met het bedrijf en krijg ik alleen als antwoord: Wij kunnen hier niet onze verantwoordelijkheid voornemen. Ik vind dit een erg slechte service en wil verder geholpen worden, maar ik word nu al meer dan een week genegeerd.
Antwoord van PartyProBeste, we betreuren het dat er beschadiging heeft opgetreden bij u. Zoals door mijn collega aangegeven kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor schade die is ontstaan door verkeerd gebruik of door gebruik op poreuze of in slecht verkerende ondergronden.
Indien we de installatie zelf op locatie uitvoeren kunnen we de ondergrond beoordelen. Bij installatie door uzelf kunnen wij dat helaas niet.
PartyPro.nl -
Ilker Arik
Snelle levering!
N
Hele andere product binnen gekregen en er wordt niet op berichten gereageerd en geen gehoor aan de telefoon.
Antwoord van PartyProBeste N, bedankt voor je review. De voet van de backdrop is onlangs aangepast naar aanleiding van feedback over instabiliteit van de vorige voet. De backdrop is verder gelijk gebleven, rond en met een diameter van 2 meter. We zullen de informatie zsm aanpassen op de website.
Voor je bestelling zullen we je een retourlabel toesturen zodat je deze kan terugsturen. -
Sharon
Mooie en goeie kwaliteit materiaal. Snelle levering.
Marja Zoomer
Netje verpakking snelle bezorging
Nog niet gebruikt hopp dat 5 sterrem klopt! -
Michelle
Opzich gewoon een goed product. Alleen jammer dat het via GLS bezorgd wordt.
Antwoord van PartyProGoedemiddag Michelle, fijn om te horen dat je tevreden bent over het product!
Voor de verzending werken we met meerdere partijen. Welke partij je bestelling bezorgd kan verschillen afhankelijk van de gekozen verzendmethode en afmetingen/gewicht van het pakketje. Zo kunnen we altijd garanderen dat je bestelling snel in huis is. -
Saloua Maafi
Oplichters
Antwoord van PartyProBeste Saloua, vervelend om te horen dat je ons ervaart als oplichters. Ik zie dat je bestelling na ons mailcontact op 21 mei direct verstuurd is. Ik ben daarom erg benieuwd waar dit vandaan komt. Zou je contact met ons op willen nemen via info@partypro.nl zodat we dit samen kunnen oplossen?
Maan Lemstra
Super service, snelle levering
Yan Liu
Terrible experience. Totally not responsive seller. More than 20 days delivery. Bad quality.
Ezgi
Versiering gekocht voor de verjaardag van me zoon, die DAGEN later is geleverd terwijl er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden.
Gianni De Maeyer
De bestelling werd niet verstuurd, geen contact via whatsapp. Na een klachtenmail werd het pakket pas verzonden en dit 8 dagen na de bestelling.
Antwoord van PartyProBeste Gianni, ik zie inderdaad dat het eerste pakket verloren is gegaan. Ons welgemeende excuses daarvoor. Naar aanleiding van je bericht hebben we je bestelling nogmaals verstuurd. Ik zie dat deze inmiddels succesvol is afgeleverd. We wensen je veel plezier met je bestelling.