Peekoi
Vijvershop voor al uw koi en vijverproducten.
Groot assortiment en enorme voorraad aan vijverbenodigdheden.
Altijd een snelle levering. Geen verzendkosten vanaf € 75,00 orderwaarde.
De zekerheden van https://www.peekoi.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds november 2007 zijn wij gestart met de Online verkopen van vijverproducten en aanverwante artikelen van alle bekende, maar ook minder bekende vijver merken. Bij ons kunt u alle vijverproducten online kopen en worden vanaf een orderbedrag van € 75,00 gratis thuis bezorgt.
Ook hebben wij een enorm PVC assortiment en kunt u bij ons ook terecht voor o.a. aquariumproducten.
Met een ruime ervaring kunnen wij u een professioneel advies op maat geven. Ook zullen wij uitsluitend top kwaliteit producten leveren tegen scherpe prijzen. Naast een uitstekende service zorgen wij voor snelle leveringen tegen zeer scherpe prijzen.


Bekijk Manifest