Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Pelletkachelkiezen heeft 3 4 ster reviews 3
Pelletkachelkiezen heeft 2 3 ster reviews 2
Pelletkachelkiezen heeft 1 2 ster reviews 1
Pelletkachelkiezen heeft 10 1 ster reviews 10

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Jan

Perfect en supersnel

2. Sem

Vanaf moment 1 een vertrouwd gevoel in de showroom gekregen van Ad, goede uitleg en uitgekomen bij de milu pelletkachel. 3 weken later geïnstalleerd dit is vakkundig gedaan tot aan de nok van onze woning. Ik ben erg tevreden! Monteurs waren professioneel en erg vriendelijk, alles werdt na afloop zelfs netjes gepoets en opgeruimd.

3. Hoe zou je Pelletkachelkiezen beoordelen?

4. Wim Mans

Ik heb mijn Ambiente e colore Luna wandmodel pelletkachel nu al 9 jaar. Destijds gekocht bij pelletkachelkiezen.nl. ik heb goed advies gehad, ook over de eenvoudige muur doorvoer als rookgasafvoer. De montage heb ik zelf gedaan. De witte frontplaat met hittebestendige spuitlak gespoten. De originele lak ging door de hitte snel verkleuren. Het werkt nu la 9 jaar storingsvrij. Ik maak de kachel wel elk jaar schoon. De ventilator asjes of lagers beginnen af en toe iets geluid te maken, maar die schijnen vervangbaar te zijn. Ik ben heel tevreden en ik heb niet meer betaald dan nodig.

5. Gerard

Heb hier een paar jaar geleden een pellet kachel gekocht. Had daar de kachel ook in onderhoud. Na het laatste onderhoud doet de kachel het niet meer. Contact opgezocht en ze zouden terug bellen voor een afspraak te maken. Dit is meerdere malen belooft. We hebben denk ik wel 10 keer gebeld. Nooit meer iets vernomen van deze firma. Ik zou zeggen geen zaken doen met deze firma.

6. Jacobs

2 maal afspraak gemaakt om onderhoud kachel 2 maal niemand gezien . Hebben geen respect voor hun klanten . Rampzalige service komen hun afspraken niet na

7. Kees Prinsen

Pas op! Doe geen zaken met dit bedrijf. Je krijgt hier gegarandeerd spijt van!