Ik gebruik dit om mijn huid van binnen uit te voeden en het werkt voor mijn gevoelige huid fantastisch .Ik ga hier zeker mee door want merk ook verbetering in mijn energie dus top produkt .
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Maria Peters
- Liesbeth
Sinds het gebruik van deze crème is mijn huid veel rustiger! En hersteld deze 's nachts met name erg goed. Rimpeltjes vervagen en kleine littekens verzachten. Het voelt eerst wat vettig als je de crème opbrengt maar trekt snel in. Ik wil geen andere crème meer.
Hoe zou je Perfect Age Cosmeceuticals en Supplements beoordelen?
- MD
Heel snel levering en product zoals beschreven!
- Annemieke
Voor groot bedrag bestelling geplaatst en betaald. Na bevestigingsmail niks meer vernomen. Er is niks geleverd. Er wordt niet gereageerd op telefoon, chat, mail, messenger, insta. Kortom, ben bang dat ik voor paar honderd euro besodemieterd ben en dus aangifte zal moeten doen.
- Betty Roelen
Top p
- Josh van Oorschot
Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Perfect Age Cosmeceuticals & Supplements en wilde graag mijn eerlijke ervaring delen. Omdat ik zelf altijd uitgebreid reviews lees voordat ik iets bestel, is dit echt een super product werkt super goed voor je huid De bestelling verliep meteen prettig. De website oogt professioneel en duidelijk, en de levering was verrassend snel. Alles werd netjes verpakt geleverd, wat direct een verzorgde indruk gaf. Dat klinkt misschien als een klein detail, maar bij premium producten verwacht je ook een premium ervaring, en daarin stelde Perfect Age niet teleur.