Pergibiedmeer.nl

Pergibiedmeer.nl

Welkom bij Pergibiedmeer.nl jouw spirituele welzijn winkel waar service voorop staat.
Sociaal en maatschappelijk ondernemen vinden wij ook belangrijk.
Je vindt bij ons o.a orakelkaarten, yogi tea, edelsteen sieraden, chakra artikelen, wierook, natuurlijke lichaamsproducten, en nog veel meer.....
De zekerheden van https://www.pergibiedmeer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Pergibiedmeer.nl is dè leukste spirituele welzijn winkel in Zenderen.
Ook in de online winkel geven wij graag advies en beantwoorden wij graag jou vragen.
Wij bestaan al ruim 25 jaar.
Alles wordt verstuurd vanuit eigen voorraad en wij verpakken alles met zorg in en het versturen gebeurt op een milieuvriendelijke manier!
Dit is een hele uitdaging maar we gaan die graag aan. Naast pergibiedmeer.nl hebben wij ook oliewinkeltje.nl en wierookwinkeltje.nl.


Bekijk Manifest