Peters Rit Creations

Peters Rit Creations

Peters Rit Creations is een webshop waar je gepersonaliseerde artikelen kunt bestellen. Textiel, services, speelgoed, stickers, posters en overige artikelen worden zorgvuldig gepersonaliseerd. Leuke combi's voor kraampakketten of cadeautjes voor diverse gelegenheden. Kortom.. teveel om op te noemen!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij PRC werken we er hard aan om professionaliteit en kwaliteit uit te stralen, maar wel op een informele manier. Er is veel bespreekbaar om zo tot de beste oplossing te komen voor de klant. Voor ons is het belangrijkste dat elke klant tevreden is, want we zien ze graag bij ons terug komen. We werken met veel plezier aan de bestellingen en binnen het bedrijf is goede communicatie en een gezonde dosis humor (met de nodige woordspelingen) belangrijk.


Bekijk Manifest