Petfactor.nl
Caro
Snel en top
Bote Schotanus
Goede en duidelijke communicatie
Hoe beoordeel je Petfactor.nl?
Marije
Snelle correcte levering
Antwoord van Petfactor.nlBedankt dat u de moeite heeft genomen om ons zo mooi te waarderen. Dit waarderen wij ook, bedankt!
benny janssen
Prima bro
Peter de Beukelaer
levering op tijd, verrast door de attentie die bij de bestelling was toegevoegd
AnnaE
Prima prijs voor lekkere snacks
JM van de Watering
Snelle levering en prima product!
D. Bekker
Snel en netjes geleverd. Als ze op zijn bestel ik hier gelijk weer nieuwe.
Wim Korshuize
Snel geleverd, vlot bezorgd, top service.
Erwina Heusequin
Snelle levering en goede service
Sonja
Goede service na een niet goede levering was binnen 2 dagen opgelost
Carla Meijer
Goed geprijst en snel binnen.
Wim den Boer
Prima product
Bob
Prima levering, helaas nog maar 1 zak op voorraad, terwijl ik 2 zakken nodig had. Daarom geen 5 maar 4 sterren.
Marga Van der Tol
Beetje raar om te moeten identificeren voor kauwstangen. Moest twee keer nasr het afhaalpunt, want ik had geen paspoort bij me
Jacqueline Aldenkamp
Snel geleverd en de wijziging achteraf door mijzelf in bestelling goed en probleemloos uitgevoerd
Hilda Sanders
Geweldig geholpen. Had per ongeluk mijn oude adres dgg, maar werd gelukkig de volgende dag nog hersteld en dus keurig afgeleverd op ons nieuw adres.
Saskia
Goed.
Antwoord van Petfactor.nlBedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te waarderen. Dit waarderen wij ook, bedankt! Helaas hebben wij de prestaties van de bezorgdienst niet in handen.
Petra
Lekkere snacks
Sabine
Snelle verzending en 2 blije honden.