Petgeek
De leukste interactieve Honden & Kattenspeeltjes van Nederland. Vermaak jouw huisdier ook als je niet thuis bent.
Hondenspeeltjes Kattenspeeltjes Interactief speelgoed voor huisdieren
De zekerheden van https://www.petgeek.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Petgeek is een winkel met ambitie. Ons doel is technologie verbinden met onze liefde voor huisdieren. Onze artikelen zijn leuk en leerzaam voor je huisdier en kunnen helpen bij eenzaamheid en overgewicht.

Huisdieren hebben veel aandacht nodig en kunnen eenzaam zijn wanneer je vaak van huis bent. Petgeek helpt hierbij door je huisdier bezig te houden als jij dit niet kan. Door onverwachte bewegingen, geluiden en geuren blijft het aantrekkelijk en uitdagend.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.